Last news in Fakti

4 Юли, 2023 10:58 1 848 11

Сара Джесика Паркър съжалява, че няма корекции по лицето (ВИДЕО)

  • сара джесика паркър-
  • актриса-
  • корекция-
  • корекции на лицето-
  • пластична операция

Актрисата признава, че към днешна дата съжалява, че на 40 не е започнала да се подлага на процедури за запазване на младостта

Сара Джесика Паркър съжалява, че няма корекции по лицето (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Звездата от "Сексът и градът" Сара Джесика Паркър съжалява, че не се е подложила на козметична операция, когато е била по-млада.

"Честно казано, мисля, че съм пропуснала да си направя лифтинг на лицето, старомоден, добър лифтинг, който се прави, когато си на 44 години", каза тя по време на участие в "Шоуто на Хауърд Стърн" в сряда.

Въпреки че 58-годишната актриса никога не си е правила никакви операции, тя призна, че мисли за "всичко това", пише vesti.bg.

"Постоянно питам хората дали не е твърде късно?" - каза тя.

Паркър продължи да разкрива, че не обича да прекарва твърде много време пред огледалото.

"Аз съм представителна", отговори актрисата на въпроса дали смята, че изглежда добре. "Наистина не обичам да се вглеждам в себе си. Мисля, че изглеждам добре."

Актрисата от "Сексът и градът" заяви, че разбира желанието да си сложиш ботокс и да се подложиш на други козметични процедури поради стигмите, свързани с красотата и остаряването.

"Разбирам защо хората правят този избор, защото се поставя толкова голям акцент предимно върху външния вид на жените", каза тя.

Паркър си спомни за "женомразките" коментари, които е получила, след като се е върнала към образа на Кари Брадшоу за първия сезон на "И точно ей така". Въпреки критиките, актрисата заяви, че "хората трябва да правят каквото ги кара да се чувстват по-добре, когато излизат навън".

Паркър открито говори за отношението към възрастта в Холивуд и изрази разочарованието си по време на интервю за Vogue през ноември 2021 г.

"Почти се чувствам така, сякаш хората не искат да сме напълно ОК с това, което сме, сякаш почти се наслаждават на това, че ни боли от това, което сме днес, независимо дали сме избрали да остаряваме естествено и да не изглеждаме перфектно, или дали правите нещо, ако това ви кара да се чувствате по-добре", каза тя пред списанието.

"Аз знам как изглеждам, но нямам избор", добави тя. "Какво ще направя по въпроса? Да спра да остарявам? Да изчезна?"


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Доктор Енчев

    7 8 Отговор
    Има нужда.
  • 2 честен ционист

    1 1 Отговор
    Другарката Сара, знае, че който реже и чертае белези по тялото заминава после у Казана.
  • 3 таратайка

    1 0 Отговор
    Е къде е тръгнала на дрът заман да са опиня
  • 4 Не и не

    7 5 Отговор
    Ами за съжаление си е! Сега е баба Грозданка. Не, че като по-млада бе някаква хубавица, но сега е някакъв ужаст!

    Коментиран от #5

  • 5 Абе ......

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "Не и не":

    Стата/Млада...сучубрата си Е скучубра
  • 6 Д-р Анибал Лектър

    1 1 Отговор
    Това лесно може да се промени!😬😬😬
  • 7 12345

    0 1 Отговор
    Не е късно да започне.
  • 8 Сексуален Козирог

    2 1 Отговор
    "Паркър открито говори за отношението към възрастта в Холивуд и изрази разочарованието си по време на интервю за Vogue през ноември 2021 г." Холивуд е фабрика за илюзии,ако искаме да хледаме сбръчкани крокодили е нужно само да излезем на улицата. Няма нужда да ни ги показват и на екран!
  • 9 Последния софиянец

    5 0 Отговор
    Винаги е била грозотия .
  • 10 надарена кака

    1 1 Отговор
    Дреме ми на коприненитепрашки!
  • 11 ИВАН

    2 1 Отговор
    Грозно, противно и бездарно - що е то, познайте.