Last news in Fakti

18 Юли, 2023 16:45 5 467 18

Ето как да различите любовница от съпруга на улицата

  • любовница-
  • съпруга-
  • разлика-
  • скъпи дрехи-
  • луксозни марки-
  • парфюм

Достатъчно е просто да се обърнат внимание на няколко детайла

Ето как да различите любовница от съпруга на улицата - 1
Снимка: Shutterstock

Малцина знаят, че всъщност е много лесно да различите една любовница от съпруга. Достатъчно е просто да се обърнат внимание на няколко детайла.

Всъщност много жени трябва да се научат да изглеждат именно като любовници. Струва си да разберете на какви детайли е добре да се обърне внимание и как се различава една любовница от омъжената жена.

Любовницата използва много скъпи парфюми

Жените най-често използват най-скъпите си парфюми за специални случаи. Любовницата обаче хич не пести от него, тя е наясно, че това всъщност я прави много по-привлекателна за мъжете. Някои женени дами пък пренебрегват скъпите аромати в ежедневието.

Бельото на любовницата винаги е горещо

Съпругите не смятат за особено важно ежедневно да изкушават мъжете с бельото си. Женените дами са прекалено заети с ежедневните си проблеми, грижата за децата, дома, а и винаги трябва да има нещо сготвено.

Любовницата обаче е наясно, че едно красиво и сексапилно бельо най-малкото кара жената да се чувства много по-уверена и привлекателна. Именно затова дантелата и сатенът са част от бельото ѝ.

В гардероба на любовницата има повече дрехи на скъпи дизайнери и от скъпи материи

На нея не ѝ е нужно да се грижи за семейство и деца, именно затова за нея е по-важно как изглежда естетически, вместо кое е по-удобно и практично. Кадифените рокли, кашмирените пуловери и копринените блузи са част от облеклото ѝ.

При женените дами нещата стоят по доста по-различен начин. При тях на първо място стои това дрехите им да са удобни. Вкъщи те гледат да сложат нещо приятно, което да не ги стяга и понякога се запускат прекалено, а това не е привлекателна гледка за мъжете им, пише jenata.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Словоред Смисленов

    55 1 Отговор
    Как да им видим бельото на улицата дали е горещо, за да разберем коя каква е?
    Рядко жените ходят по бельо по улиците...

    Коментиран от #3, #5

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ха ха

    19 4 Отговор

    До коментар #1 от "Словоред Смисленов":

    С пипане! Веднага се разбира кое е горещо и кое не...
  • 4 Евгени от Алфапласт

    15 1 Отговор
    На мойта вдовица бельото наистина е горещо, лошото е, че е и потно. Поради което влизат в действие парфюмите - по 300 кинта единият. Сега, доколко работи тая техника е под въпрос, че монтьорът вика, че педалите на колата й смърдят на мърша. А гардеробът е пълен, щото я мързи да пере.

    Коментиран от #9

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Евгени от Алфапласт

    6 1 Отговор

    До коментар #5 от "8522":

    Е, да де, ами ако са 6? Една 25 годишна щерка (налична) са си още 3 дупки. За тия пари...
  • 7 хи хи

    21 1 Отговор
    С две думи трябва да изглеждате, като Наталито от битивито, скъп, но тежък парфюм, бельото се вижда винаги под скъпите полички, но едно голямо НО това не ви гарантира мъж, факт, най-много някой потен хъркащ тyлyп 🙄
  • 8 Идън

    13 3 Отговор
    Няма нищо верно нито за любовницата- нито за съпругата. За любовницата- това е описание на някоя нощна пеперуда тръгнала на лов с огромна надежда да я огрее- парфюмът може да е скъп , но уханието е евтино.Бельото може да е сатен и дантели, но те не са на мода също както и кадифените рокли и кашмирените пуловери.... Пропуснати са петте слоя фон дьо тен и вечерния гримл И се сещам за вица за мъжката стоножка- загледала се в краката на една мадама. А женската - какво зяпаш- хубави ама са само два...

    Коментиран от #11

  • 9 Соваж бейби

    8 1 Отговор

    До коментар #4 от "Евгени от Алфапласт":

    Има такива жени познавам една такава държи естетичен салон ,самотна разведена и по някога излъгва някой мъж до месец е избягал.Купува си всяка седмица що годе модерни парцали морган,пимке ,зара облича един два пъти и хвърля мързи я да пусне пералня и глади.За къпането се къпи,с грим ,скъпи бижута обаче бившият и мъж баща на приятелка на дъшеря ми не лъжа ,децата и не искат да я видят човека гледа децата ходи да чисти един път в седмицата къщата язък за хубавия имот ,само буклук и всяка вечер на ресторант може и дискотеки с приятелки по съдба ала Секса и градът само че на онези в филма къщите бяха чисти.Статията е малко тъпа хубавият парфюм е за душата бе защо да се къта,когато свърши нов или няколко различни няма само един аромат да пръскаш

    Коментиран от #10

  • 10 ти да видиш

    13 2 Отговор

    До коментар #9 от "Соваж бейби":

    "Не обичам, какСийке, и не съм от тия, дето се бъркат в хорските работи, ама има едни жени, като Тана Папучкина, като разчекнат едни уста - като ханджийска порта! Онзи ден, както си седя у дома и наплитам пета на чорапа на наш Груя, гледам я през прозореца, тин-тин-тин, зачупила кръст, накокошинила се с кожи, с плетена чанта с мотив в ръка, и право у доктора влиза. Женена жена ма, сестро, да си седне в къщи и да си гледа работата, а то - фитнало се и не оставя човека на мира! Година и половина я гледам, все зъби поправя. Какви бяха тия зъби, какво беше туй чудо! И по небцето й да бяха никнали, и все с дупки да бяха, пак досега щяха да се поправят. Развали къщата на човека, кучката му с кучка! Гледам булката му, горката - охка, пъшка, караха се, биха се, - па и тя почна май да си покръшнува: все напудрена, я гледам, излиза и шапката й настрана малко килната, като фантазия.
    Не ми е работа, как’Сийке.... "

    Коментиран от #14

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 един от стадото

    8 1 Отговор
    рече и отсече авторката. Любовница и съпруга. Други категории няма. Ами вярна любовница и невярна съпруга. Ами първо съпруга после свободна след развод, или първо любовница после съпруга. Или брак, развод, брак или наобратно. Ситуации разни, еднозначно не приемам нещата. Та парфюмите, та прашките на едната и кюлотите на другата.. Колко мърляви любовници има и колко изящни и скопосани съпруги са около нас не си даваме сметка, може би. Пиша така имайки нещо в предвид..

    Коментиран от #15

  • 13 Стършел

    4 0 Отговор
    Мария, това твоя гардероб ли е?
  • 14 Хохоу Бохоу

    4 0 Отговор

    До коментар #10 от "ти да видиш":

    Евала, много добър коментар-цитат :)

    Коментиран от #17

  • 15 Хохоу Бохоу

    0 5 Отговор

    До коментар #12 от "един от стадото":

    Това е с възпитателна цел: да си стоите при съпругите!
  • 16 Първо

    6 1 Отговор
    Да дефинираме любовница ! Такава е жената , с която имаш паралелна връзка , докато си женен , или си в друга връзка ! А паралелната връзка , независимо дали си мъж , или жена , налага само един извод - тъп си , та се преметаш !

    Коментиран от #18

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Идън

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "Първо":

    Да- тъпо е защото в повечето случаи във връзката с любовниците нещата въобще не са продиктувани от любов.И тогава такава връзка не може да съществува дълго. А ако има любов- то пък връзката с партньора се разпада- дали защото вече не изпитваш чувства към него- или защото няма толкова задрямал за да не усети паралелизма... И става една....