Last news in Fakti

25 Юли, 2023 09:13 2 083 5

Днес се събуждат скрити „тъмни“ желания според астролозите

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Може да се проявят вашите слабости, страхове, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия

Днес се събуждат скрити „тъмни“ желания според астролозите - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Везни до 19:56 ч. на 25 юли

Време на проявление на добронамереност, търсене на баланс, хармония и справедливост, дипломация. Повишава се чувствителността към прояви на грубост, нетактичност и всякаква дисхармония. Нерешителност и несигурност могат да се проявят в поведението и настроението. Вземането на важни решения е най-добре да се отложи. Може да почувствате нужда от почивка. Добре е да се правят неща, които изискват бързо завършване. Не се поддавайте на желанието да купувате красиви неща, съветва Ивелина Пенчева в novini.bg.

Уязвими органи, поради което не се препоръчва хирургична намеса са бъбреците, надбъбречните жлези, долната част на гърба, целия гръбначен стълб. Подходящо за лечение на зъби и уши.

Луната се движи на празен ход от 18:06 ч. до 19:56 ч. Нищо важно да не се предприема или купува.

В 19:56 ч. Луната влиза във водния знак Скорпион.

Лунен календар: продължава 8 лунен ден до 13:32 ч. на 25 юли

Следва 9 лунен ден от 13:32 ч. на 25 юли до 14:40 ч. на 26 юли

Добро време за решение на всекидневни проблеми. В емоциите може да се наблюдава сдържаност, безразличие, нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност и потребност от ред. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с енергията на любовта и всеопрощението.

В този лунен ден във всеки човек се събуждат всички скрити „тъмни“ желания. Независимо дали искате да покажете неприятната си страна или не, тя ще започне да се проявява и ще се опита да повлияе на света около себе си.

Може да се проявят вашите слабости, страхове, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега организмът е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване. Време на енергиен обрат. Всякакви очистителни процедури в този период са стъпка към подобрение на взаимоотношенията ви с околния свят и укрепване на собствената значимост. Най-уязвими днес са гърдите, коремната област и органите на кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна. Очистване на помещенията физически и енергийно. Хубаво е да има много светлина около вас.

Заболяване възникнало в 9-ти лунен ден не е случайно, това е доказателство за грехове на предците, проява на родово проклятие. На този ден започват коварните, сериозни, хронични заболявания, те могат да се повтарят и да бъдат фатални. Не се лекуват по почти никакъв начин, освен ако, разбира се, самият подход към тях не се промени. Дори ако близките ви просто седят до вас и ви съчувстват, ще стане по-лесно. Това е ключът към бързото и успешно лечение. Ако нито един любим човек не е с вас, болестта може да се проточи и ще бъде трудно да се излекува. Помолете предците си за помощ и защита.

Не се препоръчват лечение и операции на стомаха и млечните жлези, хранопровода, всички видове биоенергично лечение, психосоматични, водни процедури. По-добре е да се отложат всякакви операции.

В девети лунен ден е добре да се въздържате от сексуални отношения. Жените трябва да бъдат много внимателни, тъй като мъжете в този ден са много податливи на агресия и необуздани сексуални желания.

Не се препоръчва да се правят нито големи, нито малки покупки. Този период е единствено с цел изхвърляне на ненужни предмети. Ако е възможно, опитайте се дори да не купувате хранителни стоки, да се справите с това, което имате. Всичко, което се купува носи скрита опасност. Може да причини разочарование, загуба на пари, отравяне и т.н.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 !!!!!

    5 1 Отговор
    Шозофренията на автора е в пълен ход
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Хаха

    1 0 Отговор
    Чета заглавието и Тъмни желания... Това може да е само Вени. Уникална е! Обожавам фантазиите в главата и!