1 Август, 2023 07:00 6 801 0

Дневен хороскоп за 01.08.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Хороскоп за този ден на месеца. Всичко започва отначало.

Дневен хороскоп за 01.08.2023 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Интересен месец, интересно започва. На дневен ред ще е темата за любовта и приятелството. Пълнолунието може да извади някои противоречия наяве. Опитайте да ги решите по нестандартен начин.

Телец

Хубаво е да се занимавате с неща, които искате да имат дълготрайни резултати. Ето, днес е 1-ви, сърцето на лятото, идеално време да си намечтаете.

Близнаци

Потърсете нови начини да правите старите неща. Какъв по-хубав ден да започнете днес, хем е 1-ви, хем Вселената ви подкрепя.

Рак

Не е лесен ден, подходящ е за справяне с гнева и вътрешното напрежение. Можете да използвате силата на етеричните масла от мускус, евкалипт, канела, чаено дърво.

Лъв

Другите са вашето огледало, те ви показват дали сте мили или не. Ако имате проблем с някого, бъдете сигурни, че идва от вас. Просто се опитайте да откриете причината, а не чувството за вина.

Дева

Основните ви притеснения днес ще са основно подредбата и слагането на нещата по местата. Странен подход за човек като вас. Може би просто бързате да подредите всичко, за да излезете най-сетне във ваканция.

Везни

Радостта ще кара сърцето ви да пърха като птичка. Време за игри и забавления. Дори любовта ще ви е по-скоро на игра. Нови идеи ще ви подтикнат да се изявите и ще бъдете много горди от това.

Скорпион

Денят е рязък и повърхностен по своята природа. Търсете решение на проблемите като вложите енергията си в нещо полезно. Конфликтите са нужни понякога, но не е нужно да ги създавате.

Стрелец

Ще усещате невероятно любопитство към нещата около вас. Опитайте да не изглежда като да си пъхате носа в чужди работи. По-скоро събирайте и трупайте ценни идеи, запасете се с тях.

Козирог

Време за материализация. Идеите ви са ценни, но също толкова ценни ще са и когато ги направите реалност. Ще трябва да се потрудите малко, макар и под формата на делегирани права.

Водолей

Перфектни сте както винаги. Ще сте малко в сянка - и по-добре в тези жеги ;). Важното е, че ще усещате нуждата и силата да задвижвате нещата. Забравете страховете и безпокойството, вие наистина сте сила.

Риби

Идеите ви са мащабни, сега е време да ги фокусирате, да изстреляте стрелата в центъра; да откриете своята мишена. Разбира се, ще се наложи и да свършите някоя полезна работа, но пък може и да ви е приятно да го сторите.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА