Last news in Fakti

4 Август, 2023 09:34 2 303 0

Всичко, което се случва днес с вас, е огледало на вашата душа

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Енергията на деня прави човек пасивен

Всичко, което се случва днес с вас, е огледало на вашата душа - 1
Снимкa: Shutterstock

Фаза на Луната: трета четвърт, намаляваща Луна

Луната е в знак Риби до 06:20 ч. на 5 август

В тези дни се изостря интуицията и може да получите откровение или да ви осени прозрение, неподдаващо се на обичайната логика. В този период човек се намира в пряка връзка с Космоса. Ако вземате важни решения, вслушайте се първо във вътрешния си глас, после в разума. Негативните страни са, че има прекомерно много чувства и излишна сантименталност, а следователно и ранимост. Преобладават романтично настроение и мечтателност. Подходящо за духовни практики.

Ходилата на краката сега са особено чувствителни, затова обърнете внимание на обувките. Те трябва да са максимално удобни. Да се избягва прекомерната употреба на алкохол, кафе и месо. Да не се напряга зрението.

Лунен календар: продължава 18 лунен ден до 22:38 ч.

Ден на „мъртвата” вода. Принципът на "мъртвата" вода е да се обърне времевия поток от бъдещето към миналото, от последствията към причините. Символ на деня е огледалото. Символичен герой на този лунен ден е Алиса от огледалния свят. Приказката на Андерсен за Снежната кралица точно описва днешната енергия. Всичко, което се случва днес с вас и около вас е в известен смисъл огледало на вашето вътрешно състояние, на вашата душа. Събитията, хората и мненията отразяват кой сте и показват грешките, над които трябва да работим. Може да се появи апатия, емоционална или физическа слабост. Бъдете предпазливи и благоразумни.

Новите дела са неудачни. Неблагоприятен ден за деловите хора и за бизнеса. Енергията на деня прави човек пасивен. В зависимост от обстоятелствата, отделете ден за почивка. Решението на финансовите въпроси да се отложи. Може да се занимавате с творческа работа. Има опасност да се поддадете на чуждо влияние и да започнете да подражавате на някого. Не се влияйте нито от хора, нито от илюзии; не се поддавайте на зова на низши инстинкти и черни мисли.

Денят не подхожда за общуване, освен с най-близките хора. Ако тръгнете да изяснявате отношенията, рискувате още повече да се заплетат. Подходящо е за кратко пътуване и смяна на обстановката.

Заболяванията възникнали в този ден, често са измамни и опасни. Лекува се не истинската болест, тъй като тя е скрита, замаскирана. Лечението трябва да се провежда внимателно, тъй като процеса може да бъде непредсказуем и е необходимо да се избере подходящото лекарство. Уязвими са бъбреците, бедрата и пикочен мехур, панкреас, ендокринна и пикочна система, кожата. Има тенденция към отравяне на кръвта, шлаките се отстраняват слабо. Не трябва да претоварвате бъбреците, трябва да пиете по-малко течности, да не ядете тежка храна. Особено внимателни трябва да бъдат диабетици и пациенти с панкреатит, да внимават при хранене, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.

Секс не се препоръчва. Неподходящ ден за зачатие. Неудачен ден за бракосъчетание. Грижите за растения по-добре също да отложите.

Следва 19 лунен ден от 22:38 ч. на 4 август до 23:01 ч. на 5 август.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА