Last news in Fakti

13 Август, 2023 09:50 2 945 12

Брад Пит и Анджелина Джоли се разведоха окончателно

  • анджелина джоли-
  • брад пит-
  • развод-
  • съдебни спорове

Холивудските звезди финализираха бракоразводния си процес след 7 години съдебни спорове

Брад Пит и Анджелина Джоли се разведоха окончателно - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Холивудските звезди Брад Пит и Анджелина Джоли финализираха бракоразводния си процес след 7 години съдебни спорове, съобщи In Touch Weekly, позовавайки се на вътрешен източник. След „мъчителни“ преговори актьорите са решили всички въпроси помежду си и са постигнали съгласие по отношение на бизнеса, недвижимите имоти и попечителството над децата. Разводът е окончателен, пише "Сега".

Джоли се готвеше да се обърне към посредник, за да уреди иска, свързан с винарната Chateau Miraval в Южна Франция на стойност 28 милиона долара, където двойката преди години направи сватбата си. Тя искаше 350 милиона долара обезщетение от бившия си съпруг. Сега медиите нарекоха прехвърлянето на „Шато Миравал“ на Брад Пит победа за актьора, тъй като той беше признал в интервю, че е буквално влюбен в това място.

Пит твърди, че екс съпругата му е продала своя дял от бизнеса с винарната на стойност 164 милиона долара без негово знание на руския олигарх и алкохолен магнат Юрий Шефлер. Актьорът заведе две съдебни дела, за да спре продажбата, която той характеризира като „заговор, ръководен от Джоли“, за да му нанесе вреда. Джоли пък го обвини в отмъстителност и разсипничество. Според актрисата той похарчил милиони за „суетни проекти“: реновирал басейна, отворил звукозаписно студио и четири пъти преустройвал стълбите във винарната.

В емоционално писмо от есента на 2021 г. до Брад Пит Джоли посочваше, че общата винарна е станала „мястото, ознаменуващо началото на края на тяхното семейство“ и алкохолния им бизнес. Тя се надявала общият им бизнес да ги сближи още повече, но станала свидетелка на „множество необмислени действия“ и се чувствала изолирана, тъй като повечето решения, свързани с винарната, Брад Пит вземал самостоятелно без нейно съгласие. Актрисата заявява, че повече няма да взема участие в този бизнес, тъй като „алкохолът навредил на семейството й“.

Анджелина Джоли и Брад Пит обявиха раздялата си през 2016 г. Тогава актрисата разказа за скандал със съпруга си на борда на частен самолет, когато тя и най-малко две от децата им били залети с алкохол и шамаросани, а пияният Брад Пит оказал още вербално и физическо насилие върху нея и се опитал да я души. Два дни след инцидента Анджелина подаде документи за развод. Двойката възпитаваше 6 деца: 21-годишния сега Мадокс, 19-годишния Пакс, 18-годишната Захара, 17-годишната Шайло и 15-годишните близнаци Нокс и Вивиън.

Според In Touch Weekly Джоли ще запази основното попечителство над трите деца под 18 години, а Пит ще има право да ги вижда. Актьорът ще заплати и 250 милиона долара на бившата си съпруга, за да остане едноличен собственик на Miraval във Франция. „Те похарчиха толкова много пари за всички тези съдебни битки, включително борбата за попечителство, че Анджи можеше да се разори. Съдебните разходи бяха астрономически. Така че беше разумно тя да намали загубите си. Това е огромна победа за Брад “, споделя вътрешният човек в разговор с изданието.

Според осведомения източник в средата на юли, след като спря производството на филма си за Формула 1 в Будапеща, за да подкрепи стачката на актьорите в Холивуд, Брад Пит се е качил на частен самолет с приятелката си Инес де Рамон, с която е от една година, и е отлетял за имението си от 990 акра „Шато Миравал“ в Южна Франция – вече негова еднолична собственост. „Те прекараха романтично лято заедно“, казва източникът.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    9 3 Отговор
    Зема да ппиша на Жолито на фейса. Може да е разстроена и да няма кой да я утеши

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Госあ

    12 4 Отговор
    И кой го боли фара за тия позьори ? М ?

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 СТИГА БЕ

    2 2 Отговор
    Ами сега кой ще им пие виното
  • 6 бай Даньо

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "Трост":

    Ам ти бе,... какво пиеш и ядеш. На рошанците не им бери кахъра
  • 7 Евгени от Алфапласт

    3 2 Отговор
    И аз съм го замислил да фъсна от мойта вдовица, но ще чакам още малко да ме храни и пои. Обаче намали ли ми джобните и появи ли се нещо младо, одма съм изфирясал, то с това 50-годишно пресъхнало вече трудно се издържа.
  • 8 Тахумба

    3 1 Отговор
    Не ми дреме нито за Брад Пит, нито за Пит Брад, нито за брата на Брат Пит, нито за неговия Пит Брат.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 1122

    1 0 Отговор
    При внимателно проследяване на имената на модераторите и тези на собствениците на факти,се вижда едно,набиващо се в очи -използване на нецензорни думи от Вежди Рашидов-иврук.Б. Борисов нарече Председателката ПКП.Борисов не е признал незаконното си дете от Мис Гащи-Бориславова,-Мая е на 11 г.Ами незаконната къща в Барселона,купените места в гръцки остров,кюлчета пари и Мата Хари-мълчите МИСИРКИ/това е единственото нещо в което Б. Борисов беше прав-вие сте мисирки/Защо тогава триете!Защо наказвате за 100 дни/Имате забрана за коментарии/Всичко,умният българин,патил от цензора,дава на чужди медии коментариите си-френски, италиянски, сръбски, руски, испански китайски, японски.
  • 12 2020

    2 0 Отговор
    Добре,че Брат Пит се разведе с тази харпия.Първо,Джоли е луда и е изключително слаба актриса-някой,да публикува нейни роли,освен с Брат Пит,за друга роля не се сещам. актриса.Осинови деца и роди близнаци от Брат Пит,с цел,да й намалят данъците ,които трябва да плаща за скъпата кола/и, жилище или имение,операциите с които си премахна гърдите и детеродните органи,защото представете и щяла да заболее от рак.Джоли ,да не е ясновидка,-НЕ, луда е/има болница в сащ,където се е лекувала/ .Дано Брат Пит не попадне сега на друга харпия.Едно нещо не се връзва-защо напусна прекрасната и талантлива Ж.Анистън?.