Last news in Fakti

13 Август, 2023 18:11 3 608 4

62-годишната Джулиан Мур очарова със СНИМКА без грим

  • джулиан мур-
  • актриса-
  • без грим

Феновете оцениха високо външния вид на актрисата

62-годишната Джулиан Мур очарова със СНИМКА без грим - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Американската актриса Джулиан Мур си направи снимка без грим и зарадва феновете си. Под снимката се появиха много коментари на страницата ѝ в Instagram.

62-годишната знаменитост сподели поредица от снимки, на които е заснета с риза и черни къси панталони. В същото време от публикуваните кадри се вижда, че звездата е решила да се откаже от грима, а косата ѝ е разпусната, демонстрирайки пред камерата естествени къдрици.

Феновете оцениха високо външния вид на актрисата: "Моля те, не прави нищо с красивото си лице", "Каква красива жена!", "Изглеждаш невероятно", "Харесват ми бръчките ти", "По природа си много красива", гласяха някои от постовете на почитателите на Мур.

През януари Джулиан Мур разкри подробности за външния си вид, който според нея, като много малка е съсипала случайно. Според телевизионната звезда главната ѝ грешка по това време е било изрисуването на веждите, които оскубала. "Просто си съсипах веждите. Веднъж ги оставих да пораснат, но после отново ги оскубах. Оттогава те просто не пораснаха отново, така че трябва да продължавам да ги рисувам на лицето си", разказа Мур.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мучо

    7 4 Отговор
    моля ви недейте.....
  • 2 Дуньо простия

    4 8 Отговор
    Все едно я глозгал д-р Ханибал-канибал.
  • 3 незнайко

    11 1 Отговор
    Коя снимка е без грим ? Заглавната или с телефона ? Ако е тази с телефона то тя е като всяка жена която си обръща внимание на външността, но провисването на кожата никой без операция не може да избегне ! Да е жива и здрава преди всичко .
  • 4 един

    7 0 Отговор
    Без да знам подробности,мога да кажа,че между първата и втората снимка има най-малко 10 год. разлика!