Last news in Fakti

15 Август, 2023 16:45 4 575 1

Новолуние в Лъв нa 16 август - какво трябва да знаете

  • новолуние-
  • лъв-
  • промени-
  • ново начало-
  • трансформация

Новолунието в Лъв може да доведе до растеж и дълбока трансформация

Новолуние в Лъв нa 16 август - какво трябва да знаете - 1
Снимка: Shutterstock

На 16 август в 12:38ч. е последното лятно новолуние за сезона, което се случва в 23-я градус на огнения знак Лъв. Новолунието бележи края на един цикъл и началото на нов 29-дневен цикъл. Новолунието представлява моментът, в който Слънцето и Луната обединяват енергиите си, така че ефектът е благоприятен и има страхотен ефект върху всички зодиакални знаци.

Съединението на Слънце и Луна дава тонизираща енергия, така че това е отлична възможност да започнете нови неща и планове. Можем да се справим и с постепенното освобождаване на стари навици, поведенчески модели и вкоренени вярвания, тъй като в този случай ние също се обновяваме духовно.

Новолунието в Лъв е чудесна възможност да започнем нещо ново в живота си, независимо за какво става въпрос - промяна в начина на живот или навиците, връзка или реализиране на идея. Лъвът ни помага да бъдем по-упорити, а гъвкавостта, адаптивността и откритостта могат да бъдат решения на проблемите.

Новолунието в Лъв може да доведе до растеж и дълбока трансформация. Насърчава ни да бъдем себе си и да блестим по-ярко от всякога. Това може да бъде истинско предизвикателство за много от нас. Смелият Лъв ни изпълва със самочувствие, самоувереност и любов и осигурява огромна помощ при вземането на решенията, от които сме се страхували преди и трансформира не само нашето настояще, но и нашето бъдеще.

Квадратурата на новолунието с Уран може да създаде усещане за непредсказуемост, насърчавайки ни да прегърнем промяната. Време е да направим крачка напред и да позволим на Вселената да ни покаже накъде да вървим, като същевременно приемем всичко, което ни се случва и просто се оставим на течението.

Новолунието в Лъв образува хармонични аспекти с Хирон и Северния и Южния лунни възли, което предлага невероятни възможности за душевно лечение и духовно развитие. Това говори за голяма помощ от съдбата в новото начало. Укрепва и активира вътрешната ни сила, насърчавайки ни да се вслушваме в собствената си истина и да следваме своя път. Не правете компромиси, които не служат на душата и ако не са в съответствие с това, което сте в действителност.

Този съюз на светилата се провежда в знака Лъв, който като цяло представлява ново начало на любовта, нови любовни истории, смелостта да изразим чувствата си, нашата креативност, голямото желание за самоутвърждаване, възможностите да изпъкнем и да се откроим, особено чрез лични таланти и творчески способности. Целта тук е да намерите много лични области на развитие за себе си и зависи от всеки да действа в тази посока.

Новолунието в Лъв ще има силно влияние през следващите две седмици, но ще се усеща още около месец. Това новолуние ще засегне най-вече Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Особено благоприятно ще е за родените в третата десетдневка на знаците Овен, Близнаци, Лъв, Везни, Стрелец, пише novini.bg.

Нека божествената светлина ни води по пътя ни!


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Луна президент

    0 1 Отговор
    Новолунието е достатъчно трудно да се забележи и нощно време, какво остава за 12:38 по обед на плажа.