Last news in Fakti

20 Август, 2023 10:56 1 286 5

Ед Шийран стана продавач

  • lego-
  • ед шийран-
  • продавач

Ед Шийран замени сцената за кратко, за да се превърне в продавач и да изненада своите фенове

Ед Шийран стана продавач - 1
Снимкa: БГНЕС

Рижавият изпълнител направи неочаквана поява в магазин на Lego в Минесота, помагайки на клиентите да намерят това, което търсят, като в същото време подреждаше и стоката. Във видео, публикувано в социалните мрежи, се вижда как Шийран раздава кутии с Lego, подписва автографи и позира с няколко деца, които не могат да повярват на късмета си, че току-що са били обслужени от световно известна личност, пише tialoto.bg.

"Да, точно така, аз съм в мола в Минесота и съм облечен в костюм на Лего. Ще бъда специалист-консултант и ще изпълня песента си Lego House", каза Ед в клипа. Камерата показа и жълтия му работен гащеризон, върху който беше изписано името му.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Ed Sheeran (@teddysphotos)

Малко по-късно музикантът излезе извън магазина, за да изпълни песента си Lego House пред насъбралата се публика. Той извади китарата си и направи акустична версия на хита, радвайки всеки посетител в търговския център. Също така обеща изненада за всеки, който ще присъства на концерта му в Минеаполис, включваща раздаване на малки фигурки.

По време на турнето си + - = ÷ x ("Mathematics"), с което Шийран обикаля света, той често прави неочаквани появи на различни места. Миналия месец застана зад касата, за да продава хот-дог в Чикаго. В известното заведение Ед сервираше емблематични за града сандвичи, радвайки феновете, които чакаха с часове, за да бъдат обслужени. Въпреки статута на знаменитост, Шийран не беше пожален от персонала и беше накаран да спазва правилата и протокола на заведението.

През юли пък музикантът изненада група младежи по време на техния рецитал. Той се отби в общинския център Tobin в Бостън, за да изпълни няколко песни с членовете на групата Boston Music Project. Малко по-късно Шийран сподели видео в своя профил в Instagram, казвайки че преживяването е било много забавно и определено би го повторил.

"Това беше много забавно. Обичам да свиря с деца, които тепърва се вдъхновяват да правят музика, чудесно е", каза Ед във видео, публикувано в социалните мрежи.

В края на май Ед се превърна и в барман в Атланта, където сервираше бири, след което излезе отпред, за да изнесе импровизиран концерт. "В продължение на час бирите са от мен. Насладете се на безплатното питие", каза той на изненаданите клиенти.

Малко по-късно Шийран се появи на сцената на стадион Mercedes Benz, за да свири през 76 000 души, поставяйки нов рекорд за съоръжението. Според официалното съобщение, това е най-посещаваният концерт досега.

Носителят на четири награди "Грами" обикаля градовете, за да промотира шестия си албум, наречен "- ", който основно се фокусира върху тъгата след смъртта на най-добрия му приятел Джамал Едуардс, както и факта, че съпругата му Чери Сийборн беше диагностицирана с рак през февруари 2022 година. Шийран казва, че е написал седем песни, за да се справи с болката, която изпитва след научаването на диагнозата.

За щастие Сийборн преборва рака и заедно с Ед се радват на две дъщери - 2-годишната Лайла и 15-месечната Юпитер.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А бе гроши

    2 0 Отговор
    Не продавач, а бизнесмен и шеф
  • 2 Добро и талантливо момче..

    4 2 Отговор
    Роди ме мамо с късмет,пък ме хвърли на смет.
  • 3 айдеде

    1 1 Отговор
    Хората може и да са вече известни и богати но $ ПАРИТЕ СА СИ ПАРИ И НЕ Е СРАМНО ДА ГИ ПЕЧЕЛИШ както можеш! А тук пази боже някое по съмнителен начин богато мекере да хване работа еле публична ... та дали ще ги стигнем ХАмериканците е въобще тема под въпрос .. учи мама за да не работиш ... е прието у нас все още!
  • 4 хаберих

    2 0 Отговор
    Срамна работа няма. Но да е наистина работа,а не експлоатация,както е днес в България.
  • 5 Механик

    2 1 Отговор
    За такава физиономия е необходимо прародителите ти да са се постарали особено усърдно в кръвосмешението.