Last news in Fakti

7 Ноември, 2013 11:14 939 2

Лейди Гага пее в космоса!

  • лейди гага-
  • космос

Ексцентричната дива ще е първият изпълнител пял в безтегловност

Никой никога не е казвал, че тя е здраво стъпила на земята. Ето защо в началото на 2015 г., Лейди Гага ще стане първият изпълнител, който ще пее в космоса, съобщава изданието „Us Weekly“.

Космическото си пътешествие на 27-годишната изпълнителка ще започне с частния кораб Virgin Galactic по време на високотехнологичния музикален фестивал Zero G Colony, който ще се проведе на космодрума Спейспорт Америка в щата Ню Мексико.

Изпълнението и ще бъде директно предавано на сцената на фестивала.

„Тя трябва да премине през едномесечно вокално обучение, заради промяната в атмосферата", заяви източник, който добави, че освен дивата в совалката ще се натъпче и малката й армия от стилисти, гримьори и фризьори.

Zero G Colony е тридневен хай-тек фестивал, който се слави с невероятни забавления и най-модерни технологии. Изпълнението на Гага в пространството е планирано да се състои на третия ден призори, което е приблизително шест месеца след първия комерсиален полет на совалката Virgin Galactic.

Източник разкри, че историческо събитие ще бъде нещо, което светът никога не е виждал до сега.

В случай, че силата не е с поп-звездата, поп-иконата се е подсигурила със специална застраховка живот в случай на непредвидени космически произшествия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 omnia mea

    1 0 Отговор
    Като не може да впечатли с талант, прави се на шут. Поредният илюминатски продукт.
  • 2 трезво мислещ

    1 0 Отговор
    Неориентиран е тази сврака.То оно даже ме съмнява,че не е човек може и някое сбъркано извънземно да е ,дето са го изтървали от зона 51.