Last news in Fakti

25 Август, 2023 07:32 3 170 9

Деси Стоянова стана на 48 г., Сашо Кадиев я поздрави от другия край на света

  • деси стоянова-
  • сашо кадиев-
  • рожден ден

Водещата празнува в Златоград в компанията на трите си най-добри приятелки

Докато Сашо Кадиев и щерка му се наслаждават на приказните плажове на Малдивите, като обикалят различните острови, плуват в океана, но и в частните басейни, които вървят към всяко луксозно бунгало, в което отсядат, бившата му екранна половинка празнува в Златоград, пише flagman.bg.

Деси Стоянова стана на 48 години в град Златоград в компанията на трите си най-добри приятелки. Това са журналистките Миролюба Бенатова, която остана без ефир, след като предаването, в което работеше в малко известна кабеларка, фалира, бившата водеща на сутрешния блок на Нова телевизия Ани Цолова и бившата шефка на новините на Нова Дарина Сарелска. Четирите дами по принцип отбелязват личния празник на Деси винаги заедно, но на морето, но този път избягаха от жегите в планината.

С тях бе и сестрата на Деси Елица, която има дъщеря, връстница на близнаците на водещата. В интернет тя получи доста поздравления, като първи се отчете Кадиев, макар и от другия край на света. Сред честитилите бяха още бившата спортна журналистка на bTV Елена Яръмова, Стефан Щерев, Лиляна Боянова.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А къде оставихте и баба й,

    20 0 Отговор
    тя от село не се ли обади да поздрави внучката си? А този лигльо до кога ще ни го натрапвате?
  • 2 Българин

    13 0 Отговор
    този противен грозник откъде има пари май не е само от бтв
  • 3 надарена кака

    5 0 Отговор
    Дреме ми на сатененитепрашки! Студен Сашко със студен поздрав от другия край на света.
  • 4 смяххх

    8 1 Отговор
    Мамето му дава банкови ноти на Сашенцето,маменцетооо!!!!
  • 5 абеее

    9 1 Отговор
    Отървахме се от недоразумението мамин сашко, сега ще ни навирате в очите тоя катър, аре стига вече.
  • 6 Тая

    5 1 Отговор
    Пък коя беше
  • 7 ИВАН

    3 0 Отговор
    И на кво отгоре, как си ги е заслужил тия пари тоя, че да обикаля и по света ... комунягите лансираха майка му, сегашните лансират тоя .... в България прокопсват само тези дето не са българи.

    Коментиран от #8

  • 8 Българин

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "ИВАН":

    то майка му ясно защо ама тоя очукания откъде накъде
  • 9 Тото 1 и Тото 2

    0 0 Отговор
    Това ми напомня да попитам следното ! А то е - дали бат Бойко поздравява мис Бикини за рожден ден ? На нея и на детенцето им Ема ? Човешко е някакси , нали ?