Last news in Fakti

18 Септември, 2023 11:45 6 278 20

Любовницата на Пламен Галев се сдоби с луксозна кола за 250 бона

  • пламен галев-
  • любовница-
  • автопарк-
  • луксозни коли

Юлиана, която никога не е работила, има автопарк за над 1 млн. лева

Любовницата на Пламен Галев Юлиана, има нова луксозна придобивка. Къдрокосата брюнетка се е обзавела с последен модел Mercedes S-класа за около 250 000 лева. Возилото е произведено в началото на 2023 година и държанката на мафиота е първият му собственик, пише „Уикенд". Колата е обзаведена с всички екстри и е в актуалния цвят шампанско. Тя е със задължителния номер 9922 и софийска регистрация.

Юлиана Бельовска има в гаража си огромен автопарк от коли, всяка на стойност поне 150-200 бона. Смуглата красавица има лъскав син джип Mercedes G-класа за над 250 бона, до него стои паркирани спортно Porsche Panamera за около 200 000 лева. Дългогодишната метреса на Галев се радва още на лимузина Audi А8 за поне 130 000 лева и Audi А7 , а няколко по-скромни коли са дадени за шофиране на роднините ѝ, както и на обслужващия персонал. С всички коли автопаркът ѝ надхвърля 1 млн. лева.

Често всичките лимузини стоят паркирани пред панелен блок в дупнишкия квартал ж.к. „Бистрица". Там Юлиана има апартамент над жилището на родителите си. Входът е в рязък контраст със съседните - прилежно ремонтиран, пребоядисан, луксозен, с обособена караулка на дежурен пост, който денонощно следи за сигурността на брюнетката и семейството ѝ. Именно пред блока тя паркира триумфално всичките си коли, а не в кащата, която построи преди около 2 години. Явно на Юлиана повече ѝ харесва животът в панелния блок.

Хубавицата се залюбва с Пламен още като ученичка и той я взима под опеката и издръжката си, независимо че е женен. Официалната съпруга се примирява с това обстоятелство.

Всички автомобили на къдравелката са купени с парите на бандита, който е издирван от Интерпол.

Припомняме, че в началото на годината почина „братът" на Пламен - Ангел Христов - Геле. Той се прибра тайно в България и издъхна покосен от инфаркт в дома си в дупнишкото село Ресилово. Геле и Пламен напуснаха страната през 2011 г., след като бяха осъдени за организирана престъпна група. И до днес не е ясно как Ангел Христов е влязъл у нас. Върви слух, че е бил докаран в ковчег.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    5 0 Отговор
    Номерът трябваше да е 9292
  • 2 Ааа...

    39 0 Отговор
    Работила е жената , и то , в условията на тежък физически труд ! С главата надолу , и ..... нагоре !
  • 3 Фатмак

    37 1 Отговор
    Конфискация!!!
  • 4 Голяма

    30 2 Отговор
    значимост някаква си любовница на престъпник , няма що !
  • 5 хмм

    18 1 Отговор
    Навива тръбата момичето.
  • 6 Соваж бейби

    17 5 Отговор
    Жива и здрава да е ,такива жени са доказателство за акъла и комплекса на богатия мъж.Да хваща самолета и в САЩ там ще намаже и някоя вила 7/15 декара вече има опит!Само не разбрах защо не е намерила начин да ги продаде /и си купи къща ,може и замяна за имот/ на някой глупак защото такива коли са непродаваеми с пренабит или не номер ако крадени или издирвани.Ама за някой шеб..к в България става се ежи на морето или в квартала.Харесва и в панелка ама друг път или са и запорирали къщата или мафията си я взела ,все пак да се радва че е жива .Може и колите да си вземе мафията остава и само скрита пара ако има от левчото
  • 7 Още ли мислите че

    15 1 Отговор
    Бегето ше се оправило и че емиграцията не е опция🤣🤣🤣🤣а пейте сега мила родино ти си земенн раааййй🤣🤣да но за кого

    Коментиран от #11

  • 8 "И до днес не е ясно

    13 2 Отговор
    как Ангел Христов е влязъл у нас. ?"
    Напротив, много ясно е! Просто се е преоблякъл на бежанец и вече каналджиите на Сорос и ЕС са го промъкнали без проблем!
  • 9 Е, и? Кво като има

    9 2 Отговор
    всичкото това? Голям праз!
    И тя е обикновен човек. Ще се кефи, кефи... и ако има късмет на 80 г. ще и треперят ръцете, когато си куса кисело мляко, че е гладна! И след още някоя година ще остави всичко тука.
  • 10 Ветеран от Протеста

    13 2 Отговор
    Нема се плашите - нали за тва закриха КПКНОПИ нема кой да проверява за Незаконно имущество..
  • 11 Соваж бейби

    7 0 Отговор

    До коментар #7 от "Още ли мислите че":

    Ами кака да не е Рай ?Колко са като тази... ,Дарина Павлова е най обиграната трябва да напише и наръчник -настолна библия за бъдещи кандидат му...и ,Кубилкина пасти яде пред нея онази само спец в едно нашите са многофункционални дори и с малко ум доказва се че не е нужно четене и учение.Тази дама да отваря бюро с курсове да си гласуват коя ще е менторката и лиценза коя ще дава и се почва .Само гледай сеир колко записани ще има ,ако пък им предлагат и мъже от бизнеса 100 % печалба за учителките .
  • 12 Герги

    19 1 Отговор
    И от къде са парите...данъчните да не са в отпуск...
  • 13 Ха-ха

    16 1 Отговор
    Село,село...!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Мунчо юмручето

    16 0 Отговор
    Ми защо някой от нашите институции не се самосезира и да я пита как ги е купила или е по добре да се занимават със някой обикновен българин дето не си у платил данък или винетка
  • 19 Дупничанин

    9 0 Отговор
    На авторката мое да й кажем, че на таа мома оная й работа даже се е сцепила от работа. Толко ли не знае кво е работила? Доколко знам, за авторите нема цензура на думите като за коментиращите, що не си напише, че жената е работила като проститутка?
  • 20 да живеят

    1 0 Отговор
    баламурниците като нас!