Last news in Fakti

25 Октомври, 2023 13:45 843 2

Направиха статуя на Ръсел Кроу ...от шоколад (СНИМКИ)

  • ръсел кроу-
  • статуя-
  • шоколад-
  • малта-
  • гладиатор

Той е изобразен като емблематичния си герой Максимус от филма "Гладиатор"

Направиха статуя на Ръсел Кроу ...от шоколад (СНИМКИ) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

На Фестивала на шоколада в Малта, където всяка година се показват статуи в реален размер, направени изцяло от шоколад. Ръсел Кроу получи шоколадова фигура, като е изобразен като емблематичния си герой Максимус от филма "Гладиатор", видя "Фокус". Художникът се казва Тициано Касар.

Ето какво написа по този повод холивудската звезда в своя личен акаунт в "X" - платформата за споделяне, известена преди като "Twitter":

Някои хора получават статуи от бронз. Някои от мрамор. В Малта ме направиха от... шоколад!!!

Този уикенд в красивата Малта е световноизвестният фестивал на шоколада Hamrun. Когато състезанието приключи, ще бъда на разположение за ядене.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    0 2 Отговор
    Искам да го изям !
  • 2 Анонимен

    1 2 Отговор
    А в Якутия направиха преди време статуя на путин, пак е кафява, ама не е от шоколад. Но путинофилите биха я изяли с удоволствие.