Last news in Fakti

31 Октомври, 2023 08:26 1 390 9

Прекрасен ден за любов и секс, един от най-веселите и щастливи дни на лунния месец

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Позитивната енергия на деня разкрива най-добрите качества в човека

Прекрасен ден за любов и секс, един от най-веселите и щастливи дни на лунния месец - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната преминава през въздушния знак Близнаци до 23:31 ч. на 1 ноември

Луната в Близнаци покровителства хората, отнасящи се леко към живота. Интелектуалните потребности са по-важни от практичните умозаключения. Хората са склонни повече към лекомислие, излишна бъбривост, недообмислени изказвания и решения. Неподходящо за рутинни дела. Полезно е да танцувате или да гледате танцуващи хора, да бъдете в приятна компания, на красиви места, да общувате с любим човек, да се занимавате с творчество.

Сега са уязвими белите дробове, често ще има затруднено дишане и запъхтяване. Бъдете внимателни с ръцете и плещите, не ги натоварвайте. Съществува голяма вероятност от травми. Уязвима е също нервната система.

Лунен календар: продължава 17 лунен ден до 18:49 ч.

Денят е свързан със Слънцето и е един от най-веселите и щастливи дни на лунния месец. На този ден в древна Гърция са устройвали свещените вакханалии и е бил посветен на бог Дионисий. Това е ден на женската енергия, негов покровител е богинята Шакти, която е символ на женствеността. Смейте се, празнувайте, танцувайте, радвайте се, наслаждавайте се на живота, отдайте се на вътрешна свобода. Символи на деня – грозде, камбана.

Позитивната енергия на деня разкрива най-добрите качества в човека. Енергията трябва да се направлява в творческото русло, за съзидание или в любовта. Ден, в който трябва да бъдете щедри, да доставяте радост на близките си и да не отказвате нищо на децата.

Днес трябва да се лее река само от любов. Повече се веселете и се смейте! Повече се движете – танцувайте, пейте! Правете това, което ви се прави. Разрешете на малкото дете вътре във вас да празнува. Благоприятен ден за контакти, за пътуване. Бъдете разкрепостени, отдайте се на радостта от битието.

Денят е свързан с интуитивното познание, екстаза, преображението. Не бива да се напрягате, да нервничите. Много е лесно да загубиш контрол над себе си. Затова следете негативните си емоции и се опитайте да ги контролирате. Всяка работа трябва да носи удоволствие. Не живейте по план, защото всичко може да се получи не така, както сте го планирали.

Сега може да се яде и пие всичко, но по-добре избягвайте това, от което ще ви стане тежко. В този лунен ден е хубаво да се пие вино - най-добре червено. Болестите на деня имат ярко изявени симптоми, остра и дълга продължителност.

Подходящо време да се съберете цялото семейство и дори без повод да си устроите семейна вечеря, за да се насладите на общуването. Прекрасен ден за любов и секс. Отпуснете се, отдайте се на желанието си, няма нужда да сдържате своите еротични фантазии.

Засилват се шансовете да срещнете своята половинка, ако още не сте я намерили. Жените в този ден са най-привлекателни и женствени и могат да се възползват от това предимство. Денят е предназначен от самите небеса за съдбоносни срещи, признание в любов.

Подстрижката в този лунен ден може да провокира промени в живота. Ако не планирате големи промени, по-добре се въздържайте, пише Ивелина Пенчева в Novini.bg.

Покупки – Удачен ден за всякакви покупки. Главното условие е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното.

Следва 18 лунен ден от 18:49ч на 31 октомври до 19:36ч на 1 ноември


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 0 Отговор
    Позитивен и щастлив ден на всички
  • 2 Хахаха

    5 0 Отговор
    Ако чакате специален ден за любов и секс , значи здраво сте се оджендърили ! Никоя жена няма да ви чака специалитетите веднъж месечно !
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 123

    1 0 Отговор
    Деня на Сатанистите е хубав в сатанинските медии.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Празнуващ Хелоуин

    1 2 Отговор
    Довечера е купона 🎃
  • 7 любопитен кръшкач

    2 1 Отговор
    Жените не обичат да чакат кекса. Това не е, като да чакат на автобусна спирка.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.