Last news in Fakti

1 Ноември, 2023 05:36 3 315 21

"Игри на волята" 5: Лидерът на Старейшините обърна плувеца Радостин в първата капитанска битка

  • игри на волята-
  • състезание-
  • капитанска битка-
  • старейшини

Радостин водеше през цялото време, но Мастагарков обърна играта благодарение на уменията си в подреждането на пъзел

"Игри на волята" 5: Лидерът на Старейшините обърна плувеца Радостин в първата капитанска битка - 1
Снимка: NOVA, Игри на волята

Рекордьорът на Гинес по плуване в ледени води Радостин Кръстев отпадна в първата елиминационна капитанска битка за сезона. 22-годишният шампион от Сандански се изправи на Арената срещу лидера на Старейшините Благомир Мастагарков. Радостин водеше през цялото време, но Мастагарков обърна играта благодарение на уменията си в подреждането на пъзел. Моделът от Пловдив получи изкушаващо предложение от водещия Димо Алексиев след победата си. Мастагарков имаше възможност да избере дали да се присъедини към Гладиаторите. Той прие предложението, защото като част от Старейшините е в постоянна изолация. Новото попълнение в племето зарадва червените, особено футболния съдия Крум Апостолов и съюзника му Калоян Митов, чиято коалиция в момента има по-малко членове. Преминаването на Мастагарков към Гладиаторите ще създаде напрежение между Старейшините. Разменени думи на Арената ще изправят доскорошните съюзници Краси Дунев и Мартин Николов - Елвиса един срещу друг. Следващият епизод на "Игри на волята" ще бъде излъчен тази вечер от 20.00 часа по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Асдф

    23 2 Отговор
    Сега ще се разбие кошера на интригантите, Дунев е следващия номиниран, но много кирливи ризи ще си изкарат на съвета.

    Коментиран от #6

  • 2 Читател

    26 2 Отговор
    Тоя мартин е голям интригант. Уж стратег... но по-скоро - гнусен лицемер, интригант и използвач. Но в неговите среди това е нормално.
  • 3 Кон бе кон

    4 8 Отговор
    На занимавате с тея банални предавания

    Коментиран от #4, #10

  • 4 Пффф

    11 2 Отговор

    До коментар #3 от "Кон бе кон":

    Що четеш статията бре? Прескочи я! Че и коментираш, а уж не те интересува.
  • 5 Браво

    21 2 Отговор
    На Мастагарков ! Крайно време беше да помисли и за себе си а не да играе по свирката на лисицата Мартин
  • 6 Мдаа

    17 1 Отговор

    До коментар #1 от "Асдф":

    Той Дунев се спотайваше докато не беше на прицел. Сега вече подскочи като ужилен.
  • 7 Истината

    23 1 Отговор
    Много хора се изтъркаляха да средата на предаването криейки се зад гърба на Мастагарков, бед да ходят на индивидуални битки.
  • 8 Мастагарков

    29 3 Отговор
    За мене е голямата изненада този сезон Не очаквах ( за модел ) да е толкова добре подготвен за играта А той е перфектен в игрите и добър човек За разлика от Мартин интригант и лицемер
  • 9 Право на мнение!

    18 4 Отговор
    Мастагарков изуми с бълзото решаване на пъзела!!! 31-годишен футболист и модел Мастагарков победи на пъзел уж "интелигентния" Радостин, спечелил стипендия да учи в САЩ!!! Това е парадокс!!!

    Коментиран от #12, #15, #19

  • 10 Истината!!!

    14 1 Отговор

    До коментар #3 от "Кон бе кон":

    В тази игра има много какво да се научи, как едни всеки човек си има стратегия, за да се придвижи напред и как всеки човек пречупва действителността през своята призма и вижда по различен начин случващото се, как някои използват подмолни средства и матипулации, как злословят зад гърба на другия и плетат интриги, а други се поддават лесно на тях, как всеки си има свои принципи, езни са добродушни, а други за злобни и отмъстителни, трети лицемерни и използвачи ...

    Коментиран от #17

  • 11 Ами

    6 14 Отговор
    това са Игри на волята на спонсорите на шоуто. Ако беше спечелил Радо, щеше да отведе "мъдела" Мастагарков при гладиаторите. Но за да стане още по- неприятно на драгия зрител, подтикнаха футбалера към предателство. Но предалият веднъж, предава винаги. Новите ценности - злобата и предателството като път към успеха. После се чудете що расте такова поколение.
  • 12 Внос / Износ

    9 0 Отговор

    До коментар #9 от "Право на мнение!":

    Няма парадокс! В САЩ дават стипендии на изявени спортисти за резултати . В случая не търсят особенна интелигентност, а постижения.
  • 13 Габи

    9 2 Отговор
    Всяка вечер по 2-3 часа от времето на Нова ТВ е заето с така наречените игри на волята. В действителност колко е реалното време в които се показват игрите. Основното са рекламите и долните и гнусни коментари, интриги и злословия на участниците.Сякаш тук са събрани най-злите същества на България.
  • 14 Мрачна държава

    2 2 Отговор
    Сутрин гледам толупа и шиши се мъчат да качат нещо , следват мутренски сериали , новини с катастрофи , убийства , корупция, нечестни избори и за капак Виолета в игри на волята . Сбогом.

    Коментиран от #16

  • 15 ами,

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Право на мнение!":

    Радостин е учил само два семестъра в САЩ,не му е харесало и се е върнал в България.Дори не виждал смисъла да има вишУ ...това самия го каза в подкаста на предаването.
  • 16 ами,

    1 1 Отговор

    До коментар #14 от "Мрачна държава":

    Не гледай телевизия,намери си по-приятно занимание което те задоволява.
  • 17 да,

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "Истината!!!":

    Всичко това,а и най-вече лъсват характерите им и в живота защото колкото и да се преструват в края на крайщата зрителя вижда всичко независио от монтажите на продукцията.Полезно е да влизат и известни спортисти като Дунев,Оряшкова и Ситнилска защото може и да имат големи спортни постижения но като хора с държанието си в предаването не са ок.
  • 18 ......па

    3 0 Отговор
    Рълев нали иска финал със силни играчи,сега е момента да направят коялиция от 4ма мъже и да изхвърлят куция кон Виолета.
  • 19 Изумил

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Право на мнение!":

    баба си! Вече се видя, че всичко е нагласено в тия "игри". Този пъзел се реди за 30 секунди, както каза и самият Радо. Не знам защо я оставиха тази реплика. Дори бавноразвиващ се ще успее да го нареди за норматив. При условие че два от елементите - триъгълниците на късата и на дългата страна на правоъгълника, които са точно половината от пъзела, се редят по единствен начин от едната или другата страна на диагонала, за останалите шест елемента е нужна максимум минута, и то с пълно изчерпване на вариантите.

    Коментиран от #21

  • 20 СЕВЕРОЗАПАДА

    1 0 Отговор
    НАЙ – ЧАРОВНА ОТ ВСИЧКИ Е ВИОЛЕТА!!! ТЯ Е СПОСОБНА ДА ИЗПЛАШИ И ИЗГОНИ ВСИЧКИТЕ КРОКОДИЛИ ОТ РЕКА НИЛ!!!
  • 21 Смешно

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "Изумил":

    Да, той (Радостин) беше наредил половината пъзел, след което го развали и докато чакаше Благо да дойде и да нареди своя, просто местеше безцелно частите. И това ако не е нагласено...