Last news in Fakti

1 Ноември, 2023 11:45 1 208 10

Kакви костюми избраха холивудските звезди за Хелоуин

  • хелоуин-
  • холивуд-
  • стачка-
  • костюми-
  • хайди клум

Заради политиката да бъдат бойкотирани студиата, Гилдията на екранните актьори наложи строги правила за Хелоуин

Kакви костюми избраха холивудските звезди за Хелоуин  - 1
Снимка: Instagram

Костюми на призраци и вампири избраха холивудските актьори за партитата по повод Хелоуин, съобщи АФП. Костюмите на Барби и такива на герои от вселената на "Марвъл" не са актуални заради продължаващата стачка срещу студията, пише още БТА.

Сценаристите сложиха край на протеста си, но индустрията е парализирана заради продължаващите от месец юли стачни действия на актьорите.

Заради политиката да бъдат бойкотирани студиата, Гилдията на екранните актьори наложи строги правила за Хелоуин. На актьорите беше забранено да се маскират като Барби, Опенхаймер или като който и да било персонаж от филмова продукция с цел да се избегне промотиране на продукциите.

Нека да използваме нашата колективна сила, за да изпратим силно и ясно послание към работодателите си. Ние няма да промотираме продукциите им без договор, се казва в изявление на Гилдията на екранните актьори.

Директивата за костюмите беше уважена в Лос Анджелис. Актьорите се маскираха като вещици, прилепи, жаби. Образите на супергерои и сексапилни героини от филми бяха забравени. Маскирана като ученичка, актрисата Соня Грейс каза пред АФП: "Би било странно да протестираме срещу студията и в същото време да им правим реклама".

Актьорите протестират от три месеца за по-високи възнаграждения и срещу употребата на изкуствен интелект.

Ако споровете между Гилдията на екранните актьори и студиата не бъдат решени, е малко вероятно да има производство на филми и телевизионни продукции до края на годината, тъй като Холивуд обичайно затваря врати за периода на празниците, отбелязва АФП.

Супермоделът Хайди Клум избра костюм на паун за Хелоуин, съобщи Асошиейтед прес. Съпругът ѝ Том Каулиц я придружаваше на празника, облечен като яйце.

Партито на Хайди Клум е традиция от повече от две десетилетия. Родената в Германия манекенка се подлага на гримиране с часове, а сред избираните от нея костюми са били принцеса Фиона от "Шрек", "Джесика Рабит от "Кой натопи Заека Роджър" и др. Тази година Клум беше придружена от акробати от "Цирк дю Солей", които представляваха перата на пауновата ѝ опашка. "Имах идея да направя нещо с много хора", каза тя.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ко речи?

    5 1 Отговор
    Да ги такова у езичниците
  • 2 Бравос

    5 0 Отговор
    Много демократично. Не,благодаря
  • 3 Механик

    5 1 Отговор
    Интересно, че е зората на демокрацията, точно американците ни се присмиваха за обичая "кукери", като го нарекоха нецивилизован и езически, като настоятелно ни препоръчаха да го "изкореним".

    Коментиран от #9

  • 4 123

    3 0 Отговор
    Костюмите са на Демони и Сатанисти.
  • 5 е даа готини са

    0 0 Отговор
    в бг такива мадами няма . едно време жени стана 6 та . сега е модно мисис баба . да дадеш много пари за костюм не е чуждо на всеки . не случайно има : кога ще ги стигнем американците . в бг има много хора празнуват чужди празници . малцинствата имат курбанбайрям, банговасил, а това прави интересно досаден живота . всеки ден имени дни, празници . Коя е най-хубава с костюма по случай Хелоин .
  • 6 Мъдрият

    2 1 Отговор
    Стига вече сте писали за това!

    Не разбрахте ли, че:

    1. Това е католически празник, а ние сме православни християни и не го празнуваме!
    2. Освен това той е изкривен и демонизиран - като празник на демоните и на бесовете(слугите на дявола) - затова трябва твърдо да бъде отхвърлен и забранен!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Али Пахлави

    0 1 Отговор
    Стига сте ни занимавали с тия х.ю.м.н.е.т.а
  • 9 Идън

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Механик":

    Разликата е огромна- нашите кукери нямат нищо общо със сенките и душите на починалите. Те гонят злото. А заигравката с душите на починалите съвсем не е безопасна. За истинските вярващи на този ден е Свети Лука. А по наш обичай привечер с тиква и свещ в нея се прави на Димитровден. Тогава се кладе огън от неизползваните стъбла на царевица и ли слънчоглед и се прескача за здраве. Изопачили са нашия обичай- а бонбони или пакост си е рекет... и не е добре за възпитанието на децата.
  • 10 Празнуващ Хелоуин

    0 1 Отговор
    Хелоуин е много як купон за съвременни хора 🎃 балъците не са длъжни да се забавляват, могат да си хейтят от мишите дупки колкото искат 😆