Last news in Fakti

12 Ноември, 2023 19:20 4 064 12

13 неща, които карат мъжете да се влюбят

  • мъже-
  • жени-
  • връзки-
  • влюбване-
  • любов

Според западни проучвания, средното време, необходимо на мъжете да се влюбят е 88 дни, а на жените около 134 дни

13 неща, които карат мъжете да се влюбят - 1
Снимка: Shutterstock

Няма жена, която да не си е задавала поне веднъж въпроса какво привлича мъжете, как се влюбват. Външният вид определено има значение, но не е всичко, не е достатъчно, за да се влюби един мъж. Колкото и красива да е една жена, да е добра любовница, ако не е емпатична, интересна като личност, ако е все негативно настроена към живота, мрънкаща, тя ще отблъсне потенциалните партньори от себе си. Мъжът може да е заинтригуван от външността, но това не му е достатъчно, за да реши да има любовна връзка и да се влюби.

Според западни проучвания, средното време, необходимо на мъжете да се влюбят е 88 дни, а на жените около 134 дни. Похот, привличане, привързаност...

1. Първото му впечатление от вас.

2. Сходни интереси. Общата основа създава забавни разговори и ви позволява да споделяте интереси и да създавате трайни спомени.

3. Емоционално привличане. Нещото, което мъжете искат от една жена, но никога няма да си признаят, е да бъде приемаща, а не постоянно критикуваща, драматизираща.

4. Поискайте мнението му, това ще го накара да се почувства полезен, оценен.

5. Взаимно вдъхновение. Когато един мъж намери жена, която да го вдъхновява, той се чувства завършен. А това не може да се случи с всяка потенциална партньорка.

6. Оставяте го да поеме отговорност, да е инициативен. Ако например ви е харесал ресторантът, който той е избрал, споделете го и го попитайте дали знае и други приятни места за вас, които да ви покаже.

7. Споделете му колко се гордеете с него, с това, което постига в работата, връзката ви, в подобряването на навиците си (ако например е започнал да спортува, да се храни по-здравословно и т. н.).

СВЪРЗАНИ СТАТИИ

Женски черти от характера, които привличат мъжете

Защо мъжете всъщност предпочитат да са обвързани

Мъжете забелязват 6 неща в жените

8. Имайте свои интереси, развивайте се като личност. Една жена не бива да губи себе си заради връзката, защото започва да става безинтересна за мъжа до себе си.

9. Преоткрийте своята женска енергия, женственост. Бъдете чувствена, нежна.

10. Успявате да му създадете приятна атмосфера, без излишни драми и това да го натоварвате с лични проблеми още в началото на взаимоотношенията ви, очаквайки той да ги разреши.

11. Бъдете уверена, но му позволявайте да се прояви като мъж. Мъжете се влюбват в жени, които излъчват увереност, но не и в такива, които заявяват, че могат да се справят с всичко и не им трябва мъж.

12. Не споделяйте всичко за себе си още в началото на взаимоотношенията ви. Мъжете се влюбват в жени, които продължават да бъдат донякъде мистерия. Когато нещата започнат да стават прекалено удобни между вас, разкрийте още малко от вашата интересна личност.

13. Бъдете грижовна, но не и обсебваща. Всеки обича да бъде обгрижван, но не се превръщайте в партньорка, която не спира да се държи с него сякаш е малко дете и има нужда от постоянни грижи.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Пак

    22 0 Отговор
    Глупости от неразбиращи нищо! Да се влюбиш е лесно , да обичаш е трудно !
  • 3 Светът на чудесата

    13 1 Отговор
    Много ми е интересно, защо някой обяснява на другите как им работи хардуерът на ниско ниво. Това е апаратно набито от Създателят и работи така, както Той е предвидил да работи. Обяснявайте как работят новостите, джуки, силикони, хеулурони, татуировки, пиърсинги, бои и лакове. За тях пишете, как ги възприема мъжът с IQ по-голямо от номера на обувките му!

    Коментиран от #4

  • 4 за проверка

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Светът на чудесата":

    И хардуера понякога се поврежда.
  • 5 Божидара космонафтката

    1 1 Отговор
    Русе милейди космос
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ФАКТ

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "Буха ха":

    Днес е неделя, но пр0ст0тията няма почивен ден.
  • 8 шааа

    6 5 Отговор
    Това са женските представи как мъжете се влюбват - представи, изваяни от романтични филми и книжки, лични несподелени блянове, разкази и съвети на приятелки-стари моми и т.н.

    Коментиран от #10

  • 9 Гацо

    5 3 Отговор
    Изодоле требва вълналяко да е като на малко мече главътъ...иначе не барам...
  • 10 тиририрам

    6 0 Отговор

    До коментар #8 от "шааа":

    А в действителност мъжете са в "червената книга" на изчезващите видове.
  • 11 Рецидив

    3 0 Отговор
    Дописката е уникален сбирщайн от думи и е лишена от всякакъв смисъл. Познавателна стойност, равна на минус единица. Плюс нескопосан превод.
  • 12 Съдия

    1 0 Отговор
    Вижте няма перфектен човек, търся си гадже
    , 0889659865 , двайсет и пет годишен съм , обаждайте се , имам и Вайбър на този телефон, пишете ми