Last news in Fakti

13 Ноември, 2023 14:41 2 104 4

Жените с тези имена ще намерят любовта през декември

  • жени-
  • имена-
  • любов-
  • декември-
  • промени

Последният месец от годината идва с много промени

Жените с тези имена ще намерят любовта през декември - 1
Снимка: Shutterstock

Името носи определен заряд от енергия и корелира с планетите от Слънчевата система. В следващите редове ще разберете как вашата вибрация е свързана с любовната карма през декември 2023 г.

Годината на Черния воден заек, която беше изпълнена с трансформации, е към края си. През декември няма да можете да си починете от промените: съдбата продължава да поднася уроци за едни и подаръци за други.

Ако сте необвързани от дълго време, тогава бързо прочетете статията. В крайна сметка жените с тези 4 имена трябва да се подготвят за голяма радост - истинската любов е на прага.

Ана

Със силен дух и меко сърце – такава най-често запомнят Ана околните. В превод от иврит името "Ана" означава "смелост", "благодат". Тези момичета наистина са от типа, който може да спре препускащ кон и да влезе в горяща колиба. Декември обаче е времето, когато Ани-те ще си позволят да бъдат слаби, защото наблизо ще се появи техният рицар на бял кон.

Дария

Името "Дария" има няколко значения: богата, силна, надарена. Дария се отличава с изящна красота и вътрешна сила. Тази година може би не беше от най-лесните за тях - твърде много събития се случваха, всичко беше в смут. Краят на годината обаче може да зарадва Дария с приятни събития в личния ѝ живот.

Мария

Мария никога не страда от дефицит на вниманието. Името ѝ означава „любима“, „желана“ - и наистина противоположният пол винаги я гледа. Край с грешните избори. Вселената бърза да ви събере с „този“, който ще стане ваша опора. Не пропускайте съдбата си през декември, като затънете в работа!

Виктория

Победител по природа, силна и волева, истински лидер, Виктория рядко обръща внимание на мъжете около себе си - те са твърде много. Ще срещнете човек, който ще ви отнеме контрола и ще се открои от останалите. Декември ще даде на Виктория ярък и харизматичен мъж, който ще докаже, че е олицетворение на израза „черешката на тортата“, пише jenata.blitz.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Съобщение:

    5 1 Отговор
    Уважаеми дами , може да се казвате както си искате , и ако някой ви дискриминира заради това през декември , обадете ми се , ще ви дам шанс!
  • 2 джедай

    5 0 Отговор
    Няма значение,как се казва една жена,важното е да ми харесва. Ако ще да се казва и Подаръчка. Името Светла много ми се нрави.
  • 3 Космимарт

    3 0 Отговор
    До Коледа ще намерят, но до Трифон зарезан пак ще ги зарежат. По Коледа градусът е висок и хората не подбират много много, но към края на зимата започват да изтрезняват.
  • 4 да си оставят координатите и ще стане

    2 2 Отговор
    Жените с тези имена ще намерят любовта през декември