Last news in Fakti

14 Ноември, 2023 11:19 1 499 15

Васил Найденов зарадва третокласници от столично училище (ВИДЕО)

  • васил найденов-
  • третокласници-
  • столично училище-
  • музика

"Да пееш евъргрийна "Телефонна любов" със самия Васил Найденов!", гласи възторжена публикация в социалните мрежи

Повече от приятна изненада за своите ученици организира ръководството на 52 ОУ "Цанко Церковски" в кв. Бояна в столицата, а Васил Найденов се върна наесен с песен... в трети клас.

"Една прекрасна вълнуваща среща с големия артист в 52 ОУ "Цанко Церковски", организирана от г-жа Антоанета Иванова, класен ръководител на 3 в клас! Думите са излишни, когато детските сърца са изпълнени с любов, въодушевление и възторг!", написа екипът на сайта на училището и публикува снимки от чудесната инициатива и срещата с тоталната звезда на българската естрада.

"Да пееш евъргрийна "Телефонна любов" със самия Васил Найденов!", гласи възторжена публикация в социалните мрежи, видя "Фокус".

Под видеоклипа, публикуван във "Васил Найденов - официалната фен страница" във "Фейсбук" преди броени часове, вече има десетки коментари, поздравяващи големия изпълнител, отишъл да поздрави лично децата.

Потребител в мрежата пише: "Блазе им! Супер час по музика!"

"По-добре да бяха изпълнили "Междучасие", пише друг, като администраторите на страницата (а може би и лично самият Васил Найденов) отговарят, че са изпълнили заедно и този вечен, в случая, и тематичен хит.

В десетки си коментари хората приветстват идеята.

"Време е децата ни да слушат българска музика и да познават нашите певци! Адмирации за учителите и за Великия Васил Найденов!"

"Адмирации за учителите и за г-н Найденов! Има надежда за децата ни в България!"

"Много хубава инициатива децата да се докоснат на живо с Вашия талант и творчество! Адмирации за организаторите!"

"Адмирации! Дано има повече подобни срещи с повече деца! Това е вълшебно за тях, много вдъхновяващо и силно мотивиращо! Благодаря Ви!"

"Помня Васил Найденов от концерт по време на една моя лятна бригада. Беше невероятно изживяване!"

"Уникален! Благородно завиждам на дечицата!"

"Поздравления за инициативата на преподавателите и за големия Васил Найденов, който е отделил време за малките си почитатели."

"Много ми
харесва да и малките деца да знаят кой е Васил Найденов"

"Прекрасна инициатива! Бих го поканила и в Стара Загора дори и с по-големи ученици", пише учителка от областния град.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 плевен

    2 4 Отговор
    От Васил Найденов децата могат да научат само думата "евъргрийн". И толкоз.
    Покрай изборите влязох в близкото училище. А там на стената виси голям плакатс призив:" Вървете да учите в чужбина!" Питам мотаещата се наблизо учителка дали тя дава по- некачествено образование от джендърите, а тя дори не се усеща и ми разказва колко креативна била директорката й.
  • 2 Идън

    3 3 Отговор
    Браво на Васко! Не на чалгата!
  • 3 Фарс

    5 4 Отговор
    "Дайте път на младите" казват.. докато ги култивират. Насаждат им забравени авторитети, които децата не разпознават, а не са и длъжни. Че какво му пука на едно дете кой е Васил Найденов? Този човек не е подходящ пример за подражание.

    Коментиран от #4

  • 4 Идън

    3 4 Отговор

    До коментар #3 от "Фарс":

    Разглеждай го само като музикант- останалото си е негова работа и никога не го е развявал за разлика от други, които нямат талант и станаха известни защото го развяват. Иначе никой нямаше да ги забележи.

    Коментиран от #5

  • 5 Фарс

    2 3 Отговор

    До коментар #4 от "Идън":

    Сещам се за какво развяване говориш, но не е това, което имам предвид. Музикант? Сериозно ли?
  • 6 Идън

    3 0 Отговор
    Напълно сериозно- въпреки, че имам предпочитание към други стилове и други вокалисти в световен мащаб.
  • 7 Мнение

    3 3 Отговор
    Грачещата "звезда",няма що! Да бяха гимназисти, разбирам! Телефонна любов при третокласници е скандал!!

    Коментиран от #8

  • 8 Идън

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "Мнение":

    Когато е в колата детето и звучи песен за любов- изхвърляш детето ли...? Децата са много напред с темата - дори и в трети клас. Васко пее за чистата любов. В чалгата се пее за любов, но се подразбира друго. А няма нищо по- хубаво от ученическата любов- често пъти тя е незабравима. В трети клас е точно възрастта на любопитството и сбогуване с ранното детство. Песента ще даде правилната посока към романтичните чувства и чистите отношения по- нататък.

    Коментиран от #9

  • 9 Фарс

    0 3 Отговор

    До коментар #8 от "Идън":

    Изпитваш носталгия по илюзия. Ела върху себе си!

    Коментиран от #10

  • 10 Идън

    2 2 Отговор

    До коментар #9 от "Фарс":

    Ако изпитвам носталгия, то тя не е от времето на пика на Васко. Нито е породена от неговите песни-. Иначе бяха славни времена , но което вземе времето- никога не го връща.Носталгията означава, че си живял и не си заспал.

    Коментиран от #14

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Мнение

    1 1 Отговор
    Грачещата "звезда",няма що! Да бяха гимназисти, разбирам! Телефонна любов при третокласници е скандал!!
  • 13 Ми добре

    0 1 Отговор
    И съседите му са във възторг, когато се събират у тях и Васката. си пее до към "първи петли". Най-голям кеф било като се съберат с дружката. си грачещата Богдана.
  • 14 Фарс

    0 1 Отговор

    До коментар #10 от "Идън":

    Не! Носталгията означава, че нещо ти липсва, не си се наситил, не си изживял пълноценно, т.е. не си щастлив, искаш още и още, но няма повече.

    Коментиран от #15

  • 15 Идън

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "Фарс":

    За някои това е така. Имаш право. А кой не иска да е млад- хубав и безгрижен... Ми не е същото. Дори да се повтори пак няма да е същото- времето е друго. Благодаря за вниманието- не го пилей.