Last news in Fakti

18 Ноември, 2023 19:02 13 013 15

Какво означава да ви се присъни покоен роднина според Ванга и Нострадамус

  • мъртъв роднина-
  • сън-
  • съновник-
  • ванга-
  • нострадамус-
  • тълкуване на сънища

Според Ванга появата на покойните ни близки вещае голяма промяна

Какво означава да ви се присъни покоен роднина според Ванга и Нострадамус - 1

Много хора са нащрек за това какво ни говорят и вещаят сънищата. Смята се, че те са не само огледало на подсъзнанието, но и послание от другата страна. Най-голяма тревога като цяло предизвикват сънищата с мъртъвци, тъй като в повечето случаи те имат отрицателно значение, пише jenata.blitz.bg.

Психолозите казват, че хората сънуват покойните си близки заради емоционалното си състояние и спомени за тях. Срещата с мъртъв човек насън може да означава желание да получите съвет или прошка от него.

Понякога сънят с покойник може да бъде необичаен, плашещ или тревожен. Това може да показва недовършена работа или проблеми, свързани с починалия. Ако подобни сънища се повтарят, препоръчително е да се консултирате с духовен съветник или психолог.

Какво обаче казват по темата известни гадатели като Ванга, Нострадамус и Милер?

Според съновника на Ванга срещите с мъртвец насън могат да носят дълбоки символични значения.

Ако починалият целува или прегръща спящия човек, това може да предвещава промени в живота. Ако починалият умре отново насън, това може да е знак за добри събития на хоризонта.

Починал приятел символизира големи промени в живота. В каква сфера ще се появят и дали ще създадат проблеми, може да се разбере от разговора си с него. Опитайте да запомните и най-малките подробности от думите и поведението му, за да научите най-добре.

Когато починалият не ви е познат или не са ви свързвали близки отношения, обърнете внимание на неговото състояние. Ако той изглежда зле, болнав и освен това кашля върху вас, ще попаднете в неприятна ситуация, в която не само няма да ви подкрепят, но и ще се държат с вас несправедливо.

Ако сънувате много мъртви хора, които просто изпълват всичко наоколо, се задава епидемия или екологична катастрофа.

Ако сънувате ваш близък в състояние на клинична смърт, това означава, че вещае близко събитие. Приемете това като предупреждение - във вашето обкръжение има подли, коварни хора. Смятате ги за истински приятели, но те кроят интриги зад гърба ви и разпространяват слухове.

Съновникът на Милер представя друга интересна гледна точка. За него мъртвецът предупреждава спящия за възможни завистници и недоброжелатели, които му готвят коварен удар в гърба. Това е предупреждение за враждебност около вас, може би от близки хора.

Ако насън човек чува мъртвец, но не го вижда, това може да вещае лоши новини, които скоро могат да засегнат живота ви.

Великият френски гадател Нострадамус също има своя уникална интерпретация на темата за сънищата с мъртъвци. Той е смятал, че такива сънища често се случват в периоди на промяна в живота на сънуващия.

Според неговите учения сънищата с мъртъвци могат да показват предстоящо важно събитие като сватба, ако са в дома ви, или да говорят за опити за преодоляване на някакви страхове и притеснения, ако докосвате или целувате починалия.

На щастливо събитие е, ако починалият ви подари нещо. Но ако вие му дадете подарък, ще трябва да се мобилизирате максимално, за да избегнете загуби.

Друг негативен образ е мъртвец, оживял или възкръснал от гроба. В този случай може да възникнат здравословни проблеми както за вас, така и за вашите близки.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Само да питам

    10 6 Отговор
    Някой срещал ли скоро Черна ръка дето се влачеше из София и душеше хора?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Иоб

    5 16 Отговор
    И ванга да иде,,,, сорри, тя е при масква (корабл)
  • 7 Ко речи?

    37 3 Отговор
    Колкото повече глупости, толкова повече глупости. Колкото повече вярвате в простотии, толкова повече сами си създавате проблеми.
  • 8 ХАХАХА

    21 0 Отговор
    Интересно аз пък знам ,че като сънуваш умрял ще видиш скоро някой познат . Чак да сънувам няко й в кома ми изглежда изсмукано от пръстите ,много са знаели какво е кома та чак и уточняват. Не сънувам кошмари ,дори обичам да сънувам.
  • 9 просто правило

    20 3 Отговор
    Роднините ви ви обичат и не искат да ви безпокоят. Ако ви се присънят и се събудите с добро чувство, значи са ви посетили на сън. Останалото е от 😈.
  • 10 сънувах мара

    20 1 Отговор
    мароо, голема статия си написАла пак, докато се,,,,реш
  • 11 Спящата красавица

    6 1 Отговор
    Като няма принцове и Сънчо става.

    Коментиран от #13

  • 12 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 5 Отговор
    ..........А,Господ...Джокович спечели 1ви сет....6:3....
  • 13 Принцеса

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Спящата красавица":

    Малко са, но още се намират.
  • 14 Име

    2 0 Отговор
    Ох, така съжалявам, че не можах да отида прижеве при нея, щеше да ме предупреди ,за едни беди и щях да запомня,,,,,късно е вече, почивай с мир🔔
  • 15 Обикновен

    3 0 Отговор
    Когато сънуваш мъртвите си близки означава, че си бил емоционално много силно свързан с тях. Не разбирам какво лошо може да ти се случи, освен, че ти помагат по- леко да преживееш липсата им. Човек със силна интуиция може да изтълкува съня си както с живите така и с мъртвите.