Last news in Fakti

6 Декември, 2013 15:11 4 004 2

Бони получи втори шанс

  • бони

Изпълнителката отново ще пее в ефира на Фен ТВ

Певицата Бони се завърна в Sunny Music, пише сайтът за светски новини red-carpet.bg.

Фолк звездата отново е в редиците на музикалната компания, с която се раздели преди време, за да подпише договор с "Пайнер". Сега нейните почитатели ще могат да гледат видеоклиповете й в ефира на ФЕН ТВ.

След петгодишно търсене на реализация гласовитата изпълнителка се завръща при старите си работодатели, с които навремето постигна най-големите си успехи.

"Мисля, че ФЕН ТВ е по-добрата телевизия, тъй като тя не разчита толкова на количеството, колкото на качеството - качеството на изпълнители, качеството на хитове! Вярвам във ФЕН ТВ" - сподели Бони в интервю за музикалната телевизия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Станимир Илиев

    1 0 Отговор
    dosta kofti viziq ima

    Коментиран от #2

  • 2 Димитър Димитров

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Станимир Илиев":

    полегнала гарга