Last news in Fakti

21 Ноември, 2023 07:33 4 709 16

Евтината жена през очите на мъжа: Никога не правете това

  • евтина жена-
  • навици-
  • златотърсачка

Жена, която пренебрегва себе си, няма как да е съкровище за един мъж

Евтината жена през очите на мъжа: Никога не правете това - 1
Снимкa: Shutterstock

Мъжете ценят някои жени много високо, а други изобщо не. Психолозите ни обясняват причините за това. Целият смисъл е в действията, които обезценяват жените в очите на мъжете.

Безразличие към външния вид

Жена, която пренебрегва себе си, няма как да е съкровище за един мъж. Дори при дълга връзка не трябва да спирате да се грижите за външния си вид.

За мъжете често е важно жената да носи грим. Правилният грим може да привлече погледите на другите хора и да повиши самочувствието на жената, а любимият ѝ мъж определено ще го оцени.

Заслужава да се отбележи и добре поддържаната коса. Гледа я и влюбеният мъж. Красивата коса и прическа са ключът към успеха.

Вместо торти и сладкиши можете да си купите абонамент за фитнес или басейн или да отидете на козметична процедура вместо ресторант за бързо хранене. Трябва да ходите повече, да се движите повече и да спортувате, да сте активни и бдителни. Ако една жена не се грижи за себе си, мъжът губи желание да прави нещо за нея.

Комерсиализъм

Ако една жена е водена само от желанието да завладее портфейла на мъжа, той може да ѝ позволи да е близо до него, но със сигурност няма да я уважава. Един умен мъж веднага ще разбере, че е срещнал „златотърсачка“.

Ако дамата може да се предложи единствено кокетство на мъжа, за какво уважение от негова страна можем да говорим? Това е не само глупаво, но и нерентабилно. Такива жени вярват, че ще уредят живота си завинаги, че са хванали своята златна рибка. Докато не дойде денят, в който мъжът, отегчен до смърт, просто ги замени с някой „по-нов модел“.

Инфантилност

Инфантилността се изразява в постоянно безделие, липса на житейски цели и морални принципи. Мъжете не харесват незрели жени, които знаят само „искам“, „дай“, „помогни“. Само потенциалните тирани харесват такива жени.

Нормалните, зрели и психически здрави мъже не умират от желание да играят ролята на татковци. Първоначално могат да бъдат заблудени, но с течение на времето ще осъзнаят, че жената няма образование и цел в живота. И определено няма да са щастливи от това. Малко хора имат нужда от паразит на гърба си.

Липса на удоволствие от живота

Много жени се преструват на благочестиви или сладки и мили, а в действителност са алчни и ненавиждат целия свят. С мило и приятно поведение такива жени прикриват вътрешната си неприязън към всичко около тях.

Мъжете не обичат онези, които винаги са недоволни от нещо. Ако една жена умее да цени и да се радва на връзки, докосвания и целувки и мъжка любов, тогава тя винаги ще бъде търсена и мъжете винаги ще я уважават.

Постоянни лъжи и манипулации

Много представителки на нежния пол умишлено мамят и манипулират мъжете. Вярват, че иначе няма да могат да получат това, което искат. Някои могат и да „излъжат системата“, преструвайки се на добри в началото на връзката. Но, както знаем, истината има неприятната способност винаги да излиза наяве, просто понякога го прави със закъснение.

В началото на една връзка такава жена може да получи нещо, да постигне някакви резултати, но скоро мъжът ще я разбере що за стока е и връзката ще приключи. Винаги става така. Няма изключения.

Лоши навици

Жена, която е зависима от нещо, не предизвиква уважението на мъжете. Такова нещо я обезценява напълно в техните очи. Има жени, които осъзнават, че са тръгнали по грешен път и се опитват да се преборят - те заслужават уважение и благодарение на това не губят своята привлекателност. Останалите само плашат мъжете.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мачо

    20 4 Отговор
    Евтина и жена са несъвместими понятия.

    Коментиран от #2

  • 2 аха

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "Мачо":

    Ти сигурно си от онези, които нямат нищо против да ги ощетяват.
  • 3 Вярна

    20 10 Отговор
    Статия ! Но жените са това , което са , и никога не се получават наистина от поведението си , за разлика от мъжете. Могат само да мимикрират известно време , но както е написано , истината лъсва! Затова , търсете си жени на високо ниво за съвместен живот. Бягайте от селяндурките и провинциалиските , защото те ще мимикрират всячески , за да дойдат в София , но крайният резултат , винаги ще остане Мара Отварачката !

    Коментиран от #8, #12

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Олга

    11 1 Отговор
    Лора (автор) не разбира ли, че дава рекомендации на инвалид с един крак как да се преодолява скок 5 м.
    Ако жената е тъпа, проста, не възпитана, не чела книжки, има низка душевна организация (генетика), а и майката й същата - иди чети й ликбез за високи материи. Тя е загубена за дълго.
  • 6 Трифонов

    9 12 Отговор
    Мъжете и жените не са създадени, за да живеят съвместно! Човекът е като всички онези преобладаващи видове бозайници, които са, от една страна - полигамни, а от друга - при които двата пола се понасят само по време на кратки размножителни периоди. Можете да похарчите живота си в опити да докажете обратната теза, но в крайна сметка, няма да успеете. Мъжете и жените са толкова различни, че направо изглеждат като два различни биологични вида. Не се разбираме. Интересите на единия пол са не просто безинтересни за другия, а направо глупави, безумни и малоумни. В тези квалификации се крие неуважение към интересите и изобщо към съществото на другия пол. Мъжете не разбират жените, жените не разбират мъжете. Често, говорейки, споделяйки с другия пол, имаш чувството, че говорите на различни езици. И на последно, но не по важност място - представата за емоционално и психическо равновесие за мъжете и жените, е не просто различна, а противоположна. Т.е., мъж и жена никога не биха могли да бъдат в хармония един с друг. За да има такава привидно, винаги единият прави компромис, но най-често и двамата. Съществени, недопустими компромиси. Жените са щастливи с децата си. Мъжете - когато са сами. Мъжът е истински само тогава, когато може да бъде сам и не се чувства самотен. Това означава, че е достатъчно интелигентен и има какво да прави със себе си.

    Коментиран от #9, #15, #16

  • 7 Дуньо простия

    2 2 Отговор
    Пък сложето го тоя ценоразпис, и кой колкото, и както може, да си преценява. Тая сега евтино ли ще ми дойде, или пък оная, да дам още някой лев, ама пък такъв силикон, къде ще барнеш ?
  • 8 Вземи се успокой!

    7 3 Отговор

    До коментар #3 от "Вярна":

    Говориш като мъж на "ниско ниво" и няма как да си намериш жена от класа. Отварачките ти пасват идеално.

    Коментиран от #11

  • 9 да, ама не

    10 2 Отговор

    До коментар #6 от "Трифонов":

    И да си вечно сам омръзва, а ти си помисли каква карма изплащаш...
  • 10 колориметър

    7 0 Отговор
    Не искам да барам силикон,защото може да гръмне в ръцете ми!
  • 11 Уфффф....

    4 2 Отговор

    До коментар #8 от "Вземи се успокой!":

    Не знам какво , или кой ви е комплексирало толкова , но това прозира от всяко ваше изказване! Не се кахърете , когато започна да си търся жена от класа , вие ще сте в пълна безопасност !

    Коментиран от #14

  • 12 Местния Козар

    5 7 Отговор

    До коментар #3 от "Вярна":

    Тоз пък, кой иска да ти идва в мърлявия град бе......пфууууу......светът не се върти около София, ама тъй като не излизате от вмирисаните си панелки, няма как да го знаете, айде със здраве.
  • 13 ами,

    8 0 Отговор
    Утре чакаме материалче:Евтиният мъж през очите на жена: Никога не правете това.....
  • 14 издаде се

    3 3 Отговор

    До коментар #11 от "Уфффф....":

    Подсъзнанието е голяма работа. Веднага си призна, че си обмислял подобна версия...
  • 15 Не и не

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "Трифонов":

    В голяма грешка си, Трифонов, и моето семейство е доказателство, че ни си прав! След 18г. брачен живот!
  • 16 ПРИПОМНЯНЕ

    3 2 Отговор

    До коментар #6 от "Трифонов":

    Сам човек само за тоалетна става.../Й. Лечков/