Last news in Fakti

24 Ноември, 2023 08:42 1 034 1

Активна, но и агресивна е енергията на днешния ден

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Един от най-силните енергийно дни според астролозите

Активна, но и агресивна е енергията на днешния ден - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Овен до 22:30 ч. на 24 ноември

Този период се определя като време на целеустременост и оптимизъм. Хората са обладани от дух на енергичност, ентусиазъм, действията се основават повече на порива, отколкото на разума. Необходимо е да се засили самоконтрола, чувството за хумор и самоиронията. Получената енергия силно изостря емоциите. Нашите чувства през този период лесно биват наранени. В дните, когато Луната е в знак Овен, раздразнителността, избухливостта и дори агресивността се засилват.

Уязвима е главата и мозъка. Зачестяват инсултите, главоболията. Да се избягва всякакво напрежение. Очите да не се напрягат и да се сведе до минимум работата с компютър, четенето и гледането на телевизия.

Луната преминава на празен ход от 19:41 ч. до 22:30 ч., след което влиза в знак Телец.

Лунен календар: продължава 11 лунен ден до 15:12 ч.

Един от най-силните енергийно дни. Космическата енергия е в състояние да събуди в човек скрити резервни сили и напълно да го преобрази. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Не се препоръчва пасивност, но и да се претоварвате е неуместно. Трябва да се внимава да не се вършат лекомислени постъпки. Да не се предприемат рисковани дейности. Сега може да се започват само такива дела, които изискват пълна физическа и психическа отдаденост. Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна. Да се избягват разрушителните дейности. Пренасочете енергията си към конструктивни практически дела. Противоречивост и нееднозначност ще преобладават през деня. Всичко трябва да се прави с голямо внимание. Най-важното нещо сега е максималната концентрация върху духовната сфера.

Мощни сили се събуждат в човешкото тяло и ако не знаете как да се справите с тях, можете неволно да си създадете проблеми. Ако възникне болест в 11 лунен ден, това е сигнал, че не обичате достатъчно тялото си. Болестите в този период за мъжете са незначителни, а при жените могат да доведат до усложнения.

Периодът е подходящ за активно физическо натоварване. Да не се предприемат рисковани действия. Бъдете предпазливи и внимателни във всички дела. Според поверията за този лунен ден - падащи ножове, вилици предупреждават за опасност. Контактът с насекомите не се препоръчва (сега не можете да ги убивате).

По време на 11-ия лунен ден се препоръчват очистителни процедури на дома и тялото. Ефективно изчистване може не само физическо, но и духовно чрез четете молитви, мантри.

Можете да се грижите за близките, да им давате подаръци и като цяло да изливате любовта си върху други хора, колкото е възможно повече. Ден опасен за взаимоотношенията. Да се избягват спорове и скандали. Не е ясно кое действие до какво ще доведе. Дори невинно казана дума може да предизвика пристъпи на гняв. Реакциите са непредсказуеми.

Правете любов за удоволствие, не сдържайте емоциите. Секс само по взаимно желание, не по задължение или да се отбие номера. В противен случай рискувате да влошите здравословното си състояние и да не получите никакво удовлетворение.

Следва 12 лунен ден от 15:12 ч. на 23 ноември до 15:37 ч. на 25 ноември

Ден, в който са противопоказни отрицателните емоции и не трябва да се натоварва сърцето. Избягвайте да се оплаквате от съдбата си. Може да заседнете в това състояние за дълго. Знайте, че всичко, което се случва е само за по-добро. Приемете достойно и спокойно своята съдба. Не е добре да се ядосвате и гневите, съветва Ивелина Пенчева в novini.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Луна Президент

    0 1 Отговор
    Нали казаха че няма да вдигат тока и парното през зимата, какви са тези енергии?