Last news in Fakti

24 Ноември, 2023 12:39 5 176 18

Миро и Мария Илиева със зашеметяващ първи дует (ВИДЕО)

  • мария илиева-
  • миро-
  • дует-
  • видеоклип-
  • ако утре няма днес

„Ако утре няма днес“ е заглавието на общото им парче

Дуетът между Миро и Мария Илиева до скоро беше само мечтана комбинация. Това се промени на сцената на последните музикални награди на БГ Радио, където двамата бяха голямата изненада с емоционално изпълнение на първата си обща песен озаглавена "Ако утре няма днес". Проектът моментално генерира голям интерес и очакването за неговата официална премиера беше огромно. Развръзката е вече налице – „Ако утре няма днес“ излиза сега с оркестрирана аудио версия и впечатляващо видео.

Историята започва когато през 2022 година пак на същата сцена, Миро, връчвайки наградата за "Най-добра изпълнителка" на Мария Илиева, обещава публично да направи песен с нея. Удържа си на думата и влиза в студио с Мария скоро след това. Двамата споделят, че създаването на „Ако утре няма днес“ се е случило съвсем естествено и само за няколко дни работа. Двамата решават чрез музика да се обърнат с любов и благодарност към своите близки и всички, които обичат. Пишат музиката и текста заедно и ефектът от общата им работа е чувствен и наелектризиращ дует.

Видеоклипът е по идея на Миро (режисьор Николай Павлов) и разказва за неугасваща любов, вплетена в две времеви пространства.

"Винаги съм искала да творя с Миро, защото се възхищавам на таланта, енергията и усещането му за света. И съм безкрайно щастлива, че това най-после стана по този магичен начин," споделя Мария Илиева.

Официалната премиера на „Ако Утре Няма Днес“ е днес, 24 ноември в YouTube канала на Мария Илиева и в българския радио и ТВ ефир.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БОЗА

    7 7 Отговор
    Отпада.
  • 2 Соваж бейби

    9 3 Отговор
    Да е жив и здрав Миро ,харизма и талант не му липсват.За мен е единственото хубаво нещо на този етап в българската муикална култура .Много бих искала малко да разчупи с тези депресивни песнички си губи времето не ми харесва мелодията и като текст не е нещо кой знае яд ме е може много.Хайде бе Миро направи нещо яко по ритмично или блус стил
    B. B. King ,Barry White
  • 3 Ироничен

    6 4 Отговор
    Посредствено
  • 4 Просто човек

    5 6 Отговор
    Невероятни таланти, прекрасна песен!

    Коментиран от #17

  • 5 Онзи

    2 4 Отговор
    Блудкаво, като всичко но Миро.
  • 6 Онзи

    2 3 Отговор
    Блудкаво, като всичко но Миро.
  • 7 Онзи

    0 3 Отговор
    Блудкаво, никаква изненада.
  • 8 Гъчо

    6 3 Отговор
    Миро добре, но Марчето баучи
  • 9 Идън

    2 1 Отговор
    Не става така,Соваж:)Бари Уайт е бас- Миро е баритон Ленард Коен също е бас-,, Waiting For The Miracle,,

    Коментиран от #13

  • 10 Без думи.

    4 0 Отговор
    Истинска звезда е Миро. И то в България, където е невъзможно някой да направи подобна кариера. Но той я прави. Сигурно само той си знае какво му струва. Пожелавам му творческото дълголетие на Лили Иванова и перфекционизма й. Защото го виждам с подобно развитие на живота му.
  • 11 ...

    1 0 Отговор
    Страхотна песен, замисъл на клипа, стилистика. Миро е страхотен, Мария Илиева също. Въпреки че липсва нещо, невидимият магнетизъм на Миро и Галя от Каризма липсва. Иначе перфектна песен, прекалено перфектна, може би това е проблем. Иначе Миро е харизматичен както винаги.
  • 12 Идън

    4 1 Отговор
    Това е една много хубава балада... И като текст- и като музика- и като изпълнение.Пускам си я втори път- рядко ми се случва нещо да ме впечатли.
  • 13 Соваж бейби

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Идън":

    Миро го обожавам с Губя контрол вечно зелена и не ми е писнала до днес да я слушам отново .Това момче ври и кипи от талант с Галка преди имаха някой добри парчета.Обаче тези му песни дори не разбирам що за стил са,и на това видео го гледам супер харизма като моя любимец S C H във вски албум раздижва има и по бавни песни не слушам само диамични и то любми например S C H - Fusil или S C H - Ciel Rouge ,изобщо не е само рап и прави много експерименти даже следващата седмица ще ходя на примиерата пускат филм по кината от последният му концерт нещо велико беше.

    Коментиран от #14

  • 14 Идън

    3 1 Отговор

    До коментар #13 от "Соваж бейби":

    Каризма са класика. Виж Като две капки вода-Мария Илиева и Криско-,,Колко ми липсваш,, - страхотно изпълнение... до сълзи ..:)

    Коментиран от #15

  • 15 Соваж бейби

    1 1 Отговор

    До коментар #14 от "Идън":

    Хубава е и също Криско - Шапка Ти Свалям ама много се изложи с тази чалга.Не знам какво става с такива хора избиваш рибата хит на годината и после няма втора подобна или албум.Музата ли им бяга или повече забавления не работят много в студио ли не знам,авторски парчета не само да чакаш някой да напише текст и някъква си мелодия подхвърлена от някой.
  • 16 ами,

    2 0 Отговор
    Миро по-добре да прави самостоятелни песни с Мария твърдо НЕ.Каква е тази изгладена физиономия на Мария.Хора правете реалистични клипове,с действителните лица на хората.Мария изглежда потресаващо зле като анимационен герой и врещи като коза.Отвратително е.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.