Last news in Fakti

6 Декември, 2023 13:31 1 623 5

Джейми Фокс за пръв път коментира заболяването, което за малко не отне живота му (ВИДЕО)

  • джейми фокс-
  • актьор-
  • награда-
  • церемония-
  • здраве-
  • здравословно състояние

Актьорът говори за възстановяването си, но така и не назова какво точно се е случило със здравето му

Джейми Фокс за пръв път коментира заболяването, което за малко не отне живота му (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Джейми Фокс се разчувства, докато приемаше награда по време на церемонията по връчването на наградите на Асоциацията на критиците, наречена "Изборът на критиците". Тя е посветена на киното, телевизията и постиженията на чернокожите и латиноамериканците.

55-годишният носител на "Оскар" прие наградата "Авангард" от колежката си Джурни Смолет. Това бе първата му публична поява след мистериозното "медицинско усложнение", което го застигна през април, припомня "Page Six".

След бурните овации от публиката, Фокс разказа за здравословното си състояние.

"Преди шест месеца изобщо не можех да ходя", започна така 12-минутната си реч. "Аз не съм клониран, въпреки че много хора смятаха така", пошегува се той. "Искам да благодаря на всички. Преживях нещо, което никога не съм очаквал, че би ми се случило. Не го пожелавам на никого - дори на най-големия си враг. След дългото лечение най-накрая видях светлина в тунела. Беше горещо там.", пошегува се още той.

Фокс благодари на всички за молитвите, които са отправяли за здравето му и казва, че ги оценява.

За последен път Фокс говори за здравословните си проблеми през юли, като заяви, че е преминал през "ада и обратно" и похвали сестра си Дейдра Диксън и дъщеря си Корин Фокс за това, че са спасили живота му. Актьорът разкри, че е бил приет в болница в Чикаго, но при приема лицето му е било покрито, за да не бъде разпознат от никого наоколо.

"Знам, че много хора чакаха или искаха да чуят нещо ново, но ако трябва да съм честен с вас, не исках да ме виждате в това състояние", призна той. "Искам да ме видите как се смея, как се забавлявам, как се веселя, как се шегувам, как снимам филми."

Въпреки че близките на Фокс така и не съобщиха какво точно е довело до хоспитализацията му, дъщеря му Корин разкри през пролетта, че здравето на баща ѝ се е влошило драстично по средата на продукцията на предстоящия му филм "Отново в действие". През май той самият благодари публично в Instagram на феновете си за "цялата любов", като добави, че се чувства "благословен".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 изигра

    7 0 Отговор
    блестящо Рей Чарлз в едноименния "Рей", в "Джанго без окови" също беше перфектен, заслужен Оскар, здраве и дълголетие.

    Коментиран от #2

  • 2 Един от нас

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "изигра":

    Изключително талантлив актьор и певец е, но и страшно весел и забавен човек. Умирал съм от смях с интервютата му във вечерните щатски шоута.
  • 3 Стоян Манев

    2 0 Отговор
    Не си падам по-негри, но Джейми Фокс е много готин и добър пич! Дано да е жив и здрав!
  • 4 Краварска медия

    4 0 Отговор
    ,,Заболяването,, му се нарича ковид ваксина
  • 5 Жа омра

    4 0 Отговор
    Убол се е на файзер или модерна.............