Last news in Fakti

8 Декември, 2023 07:56 3 854 5

Красимир Дунев след "Игри на волята": Мартин е виновен

  • красимир дунев-
  • игри на волята-
  • ивка бейбе-
  • подкаст

Той беше гост в подкаста “След Игрите”

Олимпийският медалист Красимир Дунев завърши на четвърто място в “Игри на волята 5” и се размина на косъм от големия финал на предаването.

Той беше гост в подкаста “След Игрите”, където разказа всичко интересно около своето участие в риалитито.

Пред водещата Ива Иванова Краси Дунев сподели, че е влязъл в предаването заради своята дъщеря - Никол Дунев, която не успя да се измъкне от Чистилището и да влезе в голямата игра. В студиото той разкри, че нападките за подаване на ръка и сдобряване с Мартин са лъжа и това никога не е бил неговият план. В епизода Дунев сподели как е изглеждала играта на Елвиса отвътре.

В “След Игрите” Дунев разказа, че не е гледал “Игри на волята” и е влязъл неподготвен за социалната игра във формата, но е изпитал емоции, които не е усещал дори и на най-големите състезания в живота си. Дунев сподели още дали би участвал в All Stars сезона на “Игри на волята”.

По време на своето гостуване той разказа за оставането си в САЩ след Олимпиадата през 1996 година, както и как се е справил с нападките идващи от България и от родната федерация, които им поставят етикета “предатели”. Дунев разкри още как се е променил живота му след екстремното риалити.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Калчунков

    8 0 Отговор
    Умряло куче съм си
  • 2 Примати

    11 1 Отговор
    Гатьо беше най - тъп… участник

    Коментиран от #5

  • 3 Герак Митко

    21 0 Отговор
    Явно си е палачинка и в живота.
  • 4 абе,

    9 0 Отговор
    Хубаво е родителите да подкрепят децата си нооооо...отношенията между НиколчЕ и баща и не са здравословни и полезни и за двамата.Говори само за нея все едно няма друго дете,нима не вижда,че не е подготвена за такъв тип Игри,че да задоволява каприза и да влезе непременно в тях.Само се изложиха,нищо не спечелиха.
  • 5 Ха ха

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Примати":

    Прав си.Десатник- удавник.