Last news in Fakti

8 Декември, 2023 16:46 2 678 6

4-те зодии, които са против брака

  • зодии-
  • брак-
  • сватба-
  • семейство

Ще ви бъде трудно да ги убедите да застанат пред олтара

4-те зодии, които са против брака - 1
Снимка: Shutterstock

Не всеки копнее за сватба, за мнозина бракът е просто ограничение на свободата, което може да съсипе дори една щастлива връзка. През последните години е все по-модерно да се създават семейства, които не са обвързани през закона и Бога. В това няма нищо лошо, защото на практика един подпис не прави здрав съюз.

И все пак има и по-консервативни хора, възпитани по начин, който не им позволява да градят дом с партньор, който не иска да сключи брак. Това различие в мисленето може да се окаже сериозна пречка в човешките взаимоотношения и ако наистина искате да се венчаете, трябва да намерите съмишленик в тази посока.

Имайте предвид, че според астролозите има зодии, които доста трудно ще убедите, пише Тialoto. Така че преди да започнете връзка, може би не е зле да се запознаете със зодията на потенциалния ви партньор.

Тези знаци определено бягат от брака:

Водолей

Водолеите са доста свободолюбиви по природа и приемат брака като окови. Това не означава, че не искат да създават семейства или не са отдадени на партньора си, а просто не желаят отношенията им да се обвързват допълнително с документи и подписи.

Риби

Рибите са хлъзгави и винаги избягват проблемите. Когато се появят такива, просто си хващат багажа и бягат надалече. По тази причина самата идея за брак ги плаши и стресира. Те не могат да си представят, че няма да имат лесен изход от отношения, които в един момент се окажат предизвикателни за тях.

Стрелец

Стрелците обичат приключенията, а бракът за тях е начин да влязат в една рамка, което не импонира на същността им. Като цяло те трудно се обвързват в моногамни отношения и затова и бягат надалече от сватбата.

Близнаци

Този въздушен знак е известен с бързата смяна на мнения, настроения и партньори. Той гледа на живота откъм забавната страна и когато нещата станат сериозни, търси най-бързия изход. По тази причина Близнаците са сред най-трудно уловимите зодии за брачен партньор.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    2 1 Отговор
    Бракът се е превърнал в намордник, който всяка интересчийка се стреми да надене на някой по-заможен. Безкрайните привилегии на жените в брака карат мъжете да се дърпат. Не се учудвайте на резултата. Човек усеща, кога е от страната на булката и е нормално да се дърпа, когато усеща, че се опитват да го вържат и прекарат.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 хмм

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Когато нямаш контрол над живота си е нормално да те е страх да не те вържат и прекарат.
  • 3 Еми

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Ако толкова те е страх да не се прекараш, живеем във времена, в които има предбрачни договори. Бракът не е средство за забогатяване, а съюз между двама души пред закона... И отговорност, която малцина имат куража да поемат...

    Коментиран от #5

  • 4 Брак, пари

    0 0 Отговор
    Възрастните търсят свобода във връзката, за това все по-двойките живеят на съвместни начала без официален брак като нас.Проблемът е, че брака е под управлението на Венера, която освен това е свързана с парите..За съжаление, свободната връзка се отразява зле на позицията на Венера при децата,в следствие те трудно се обвързват и имат финансови проблеми.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.