Last news in Fakti

28 Декември, 2023 13:18 1 830 6

Каква 2024 ни очаква, според нумеролога Азарей

  • нумерология-
  • 2024 година-
  • 8-
  • азарей

2024 година ще бъде под влияние на вибрацията на числото 8

Каква 2024 ни очаква, според нумеролога Азарей  - 1
Снимка: Shutterstock

През тази година равновесието ще заема важно място във всички области на живота ви. Тя е преди всичко материална, но е белязана с борби и усилия.

Налага се да бъдете постоянни в усилията си. Всяка грешка или слабост в поведението ви може да имат незабавни последици. Избягвайте крайностите, споровете, арогантността и рисковете.

Повече от всяка друга година тя ви дава импулси да развиете собствения си творчески потенциал, като реализирате конкретни ваши проекти. Представят се много изгодни случаи. Остава само да направите добрия избор, като не забравяте какво е справедливост, душевна чистота и уравновесеност.

От вас ще се очаква да докажете големия си запас от енергия, за да достигнете до поставените си цели и поемете своята отговорност. С решителност и настойчивост ще избягвате ежедневните перипетии.

Вашата професионална активност може да има положително развитие. Постарайте се да започнете тази година при добри условия за напредък. В противен случай ще ви бъде изключително трудно да се движите срещу течението. То води до риск от понижение или дори до загуба на служебното положение. Възможни са значителни промени – прекъсване на отношения, спорове или получаване на наследство.

Любовните ви емоции са по-слабо засегнати през тази година, но една конфликтна ситуация може да доведе до скъсване или раздяла, ако не се положат усилия за решаването ѝ.

В известни случаи е възможно да възникне благоприятна ситуация за обвързване, което ще бъде с положително развитие, ако бъде материално и финансово подкрепено и интересите ви са общи. Не е изключено да възникнат и някои семейни проблеми.

Проявявайте разум. Търсете равновесие и баланс. Усещайте своя вътрешен импулс. Имайте доверие и вяра. Ако натрупаният опит през изминалите години не е бил осмислен, може да се очаква скъсване на връзки или контакти. Възможни са конфликти, раздори и понякога неразбирателство.

През първите месеци на годината трябва да се потрудите добре, за да постигнете балансиран бюджет и финанси. Може обаче да се предвидят вложения, инвестиции, или покупки на предмети с дългосрочна употреба, като се прояви съобразителност или мъдрост и се избягват рисковете. Бъдете разумни при пазаруването.

Имайте смелост и кураж. Практичният дух ще ви е от полза. Инвестирайте алтернативно. Влагането на капитали също е възможно.

Като цяло вашата енергия ще бъде отлична, въпреки промените, които ви очакват. Бъдете внимателни с хранителния си режим, за да си спестите проблеми със стомаха. Долните крайници и ставите ще разчитат на вашите грижи. Не бъдете небрежни към здравето си.

Годината ще е успешна за постигане на амбициите ви – власт и пари. Пътят ви ще бъде осеян с рискове, но със значителен успех. Ще ви бъдат необходими смелост, издържливост и равновесие.

Периодът с вибрация 8 е силен, преуспяващ, ползотворен. Дава голям жизнен потенциал, упоритост и последователност. Ще се стремите към нови и по-трудни постижения и предизвикателства. Няма да бъдете доволни от постигнатото, независимо, че успехите ви съпътстват.

Ще притежавате голяма устойчивост, последователност и решителност. Характерна особеност на периода е проявата на меркантилност. Парите ще са основният мотив за професионалния ви напредък. Важен стимул е стремежът към богатство. В този период осезаемо ще се подобрява вашето благосъстояние. Печеленето на пари и тяхното натрупване са движещите фактори, които ще ви ръководят.

Емоционалният аспект на тази година е свързан със самотата. При семейните и обвързаните се засилва конфронтацията между партньорите. Понякога се стига до раздяла. Трудно се създава връзка, която да носи емоционално удовлетворение.

Година 8 се характеризира с голям кръговрат от събития и пари. Ще сте активни, инициативни и напористи. Няма да сте податливи на апатия, меланхолия и депресивни състояния. В емоционален план това е една динамична година. Годината не е подходяща и за приключване на съдебни дела. Възможни са премествания в друго населено място. Подходяща за инвестиции, ремонтни дейности и промяна на жилище.

Източник: www.marica.bg


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 456

    4 0 Отговор
    Този не каза ли, че на 17.07.23 трябваше да чакаме апокалипсиса?
  • 2 Ко речи?

    3 0 Отговор
    На цифроманиаци не вярвам отдавна.
  • 3 Астролог

    5 0 Отговор
    Баце, тия книжки и аз съм ги чел като студент преди години. Следващата година ще е завършване, цялостност и рекапитулация в общ смисъл. По-следващата, ново начало и т.н.
    Колежките ги забавлявах много с моите тълкувания, белким се видим някой път да ти гледам на карти, да те видя дали няма да паднеш от смях.
    Поне използвах тия измами, за да създавам добро настроение на хората, а не да ги плаша.
  • 4 Карлсон от покрива

    4 0 Отговор
    Очевидно астрологията се превръща в нещо като квази религия, ако се съди по напътствията, тип опит за всемирна проповед! Точно около Рождество Христово се активизират най-посредствените, с мания за "пророци"! 9 милиарда сме, Азарей! Малко уважение към вече съществуващите зодии или вече плащат само за общи приказки, нещо като психологическа ширпотреба?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.