Last news in Fakti

20 Декември, 2013 17:56 1 177 0

Робин Райт отново тръгва към олтара

  • робин райт-
  • бен фостър-
  • сватба

Бившата съпруга на Шон Пен и 14 години по-младият Бен Фостър се сгодиха

Три години след като разводът им приключи изглежда, бившата съпруга на Шон Пен отново е готова да закрачи под звука на сватбения марш. Актрисата Робин Райт обяви годежа си  с приятеля си Бен Фостър след 2-годишна връзка, съобщи „Дейли мейл“.

Фостър е с 14 години по-млад от Робин Райт. Двамата се влюбили през 2011 г., докато снимали драмата "Полицейски участък Рампарт" и след това започнали дискретна връзка.

"Бен предложи брак на Робин преди няколко седмици и те вече определиха дата за сватбата в късната пролет на 2014 г. За първи път от много време Робин се чувства щастлива. Тя премина през ада с промените в настроението на Шон и бурния му нрав и никога не е мислела, че отново ще намери любовта. Но Бен я боготвори и се разбира прекрасно с децата й", разкри запознат източник.

"Тя не спира да говори за всичко около предстоящата сватба и колко развълнувана е от идващото събитие", разказва още източникът.

Бен и Робин се появиха заедно на премиерата на Филмовия фестивал в Торонто през септември, когато изглеждаха много интимни.  Това предизвика спекулации, че връзката им става сериозна.

Това ще е трети брак на Райт. Тя беше омъжена и за актьора Дийн Уидърспун две години от 1986 г. Бракът й с Шон Пен продължи 14 години.

За 33-годишния Фостър това е ще първи брак.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА