21 Декември, 2013 13:30 11 087 3

PLAYBOY: Плеймейт на годината

  • playboy-
  • плеймейт

Най-най-конкурсът на България. 12 сексапилни дами, една от които ще е Плеймейт на годината. Разположени на 52 страници, само по капка парфюм от Refan. Най-класната селекция плеймейтки - гласувай на playboy.bg и избери любимката си. Големият финал е на 28 януари в новия Bedroom Premium Club!

И като стана въпрос за сексапил – Секс година 2013 е традиционният преглед на най-горещото през последните 12 месеца. Музика, кино, голи супер модели на средна възраст, оргазъм чрез кутрето, Путин и какво ли още не. Подкрепено с много снимков материал.

В брой 139 на PLAYBOY има и специален подаръчен гид (Коледа е все пак, нали) - всичко, което мъжът може да си пожелае за празниците. И за бонвивана, и за спортния запалянко, та дори и за артиста. Плюс специално интервю с басиста на Фейт Ноу Мор -  Бил Гулд – за протестите, порното, музиката и лудостта на Майк Патън.

Новият PLAYBOY е на пазара в петък, 20 декември. Перфектният подарък!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пацо

    0 0 Отговор
    Очакваме с нетърпение да видим класиралите се на първите 4-5 места в новото издание на Супа Дупа Биг Брадър.
    Сигурен съм, че една от тях ще бъде и любимка на България, особено ако е решила да се промени...
  • 2 Пламен Пепелов

    1 0 Отговор
    8лв. за тоя боклук , никога, достатачно яки каки има из нета и то безплатно
  • 3 Zdrawko Sashew

    0 0 Отговор
    само тази с гроздето пред лицето си изглежда с по-нормален бюст.
    Митю-"пищова" липсва на фотото или може би сутеньорите са други.