Last news in Fakti

11 Януари, 2024 10:32 3 273 21

На рождения си ден Камелия реши да се откаже от вегетарианството

  • камелия-
  • рожден ден-
  • празник-
  • майка-
  • певица-
  • поп фолк

Певицата отпразнува личния празник само с най-близките си мъже - Цветан и сина си Баян

По-различен и много специален рожден ден посреща тази година фолк звездата Камелия, която навръх Великден миналата година стана майка на син. Мъникът, носещ древното и позабравено българско име Баян, е малкото чудо за певицата и дългогодишния ѝ партньор в живота Цветин. Затова личният ѝ празник тази година със сигурност ще бъде още по-вълнуващ и емоционален, пише Галерия.

По начало изпълнителката от години пропуска големите партита за рождения си ден, и сега ще спази традицията и ще бъде само с най-близките си.

„Не съм привърженик на големите и шумни рождени дни. Предпочитам да съм в по-интимна обстановка. Понеже дълги години сме си го празнували само аз и Цвети, родители и най-близки и това ми е останало като част от начина ми на празнуване. Без големи ексцесии и шумни партита“, казва пред „Галерия“ Камелия, която вероятно и заради работата си, е обиколила достатъчно големи пиршества и забави. „Когато работиш с много хора насреща си, някак си тези лични празници ги свързвам малко повече с уют и по-интимна атмосфера“, потвърждава тя.

„Не планирах нищо специално. Исках да си правя по-голямо празненство за юбилея, но пък тогава беше ковид и нямаше как да се случи. Така да се каже и природата беше против“, разяснява още певицата, която на 10 януари навърши 53 години. Цифрата обаче ни най-малко я притеснява и не само защото гените ѝ са спомогнали да съхрани младостта си.

„Нямат никакво значение годините, за мен това са поредни цифри и въобще не им обръщам внимание. Важно е как се усеща човек. Може да си много щастлив и когато си на половин век, и може да си много сдухан, когато си на 20 години. Усещането е по-важно, не броя на годините. Не се сдухвам от това, че съм на 53, просто една цифра отгоре“, категорична е блондинката, за която възрастта е основно трупане на опит и преживявания, което е най-ценното в живота ни.

Равносметките обаче не са за нея и ги пропуска на фона на масовите истерии в социалните мрежи. „Не обичам да ги правя. За мен е много важно да си обективен с това, което ти се случва и с това, което си преживял. Едната година си носи едно, другата година си носи друго. Тръгваш с нещо, което ти се е искало да се случи през годината, а то не е станало... Но то другата година може да стане или пък да се случи нещо още по-готино. Поне аз равносметки не правя. За мен е важно случилото се, а случилото се е, че станахме родители. Случилото се е, че сме живи и здрави, случилото се е, че все още сме с Цвети и сме заедно и сме добре. Оттам насетне догодина какво ще дойде - ще видим“, смята фолк дивата.

Певицата определя сина, си Баян като, не много кротък, но пък за сметка на това нощите са доста по-спокойни.

В грижите за наследника ѝ ѝ помагат и двете баби, без които Цветин и Камелия признават, че са загубени.

„Добре е, че са те! От скоро време започнахме много да оценяваме баба Данче и баба Здравче, че без тях просто няма да е това, което е. Когато съм на работа или когато имам нужда от ден-два да се наспя, те са винаги на разположение, за което им благодарим. В тяхно лице имаме голяма подкрепа“, споделя Ками.

Изданието попита и нейният Цветин как се справя като родител, а той е повече от скромен.

„Трудно е човек да даде оценка на себе си, защото трябва да бъде сравнено с нещо. Като цяло смятам, че се справям нормално, при положение, че ролята на бащата се появява на малко по-късен етап. Иначе и аз го къпя, храня го, сменям памперсите, когато се налага“, изброява част от грижите си щастливият татко и допълва още: „Моето отношение към детето е малко по-либерално. Пускам го да ходи босичък, пускам му малко студено душче, когато го къпя. Опитвам се постепенно да го закалявам. Иначе, честно казано, в момента най-вече му се радвам и гледам как расте.“

Оказва се, че след появата на наследника им, Камелия и Цветин не са затруднени в това да поддържат своя начин на живот в храненето, след като дълги години се придържаха към веганството, като преминаха и през вегетарианството.

„Имахме даже и период, в който 21 дни ядяхме само сурова храна. Тогава осъзнахме, че природата в живота ни предоставя много хубави неща, които човек, ако бъде малко по-отговорен и буден, с тях може да живее прекрасно, без да се ограничава. Както ние в нашето семейство не обичаме ограниченията, освен ако здравословното състояние не те принуждава да бъдеш в ограничения, но при нас го няма, слава богу“, споделя изпълнителката и признава, че с днешна дата не си забраняват месото.

„Ядем си месце, ядем си агнешко по Beликден,свинско по Коледа... Гледаме да са изчистени продуктите, защото има разлика, когато вземеш едно пиле бъкано с антибиотици и хормон на растежа, тогава веднага се усеща миризмата от химията“, разяснява звездата. Два пъти годишно - на пролет и есен, семейството се подлага на гладолечение, за да може да пречисти тялото. „През другото време си живеем нормално. Но е важно човек да си изгради култура на хранене, както и да подбираш чисти продукти“, категорична е Камелия.

Нейни колежки и приятели нямаше как да не отбележат рождения ѝ ден, след като тя публикува видео как е започнала празничния ден с шампанско.

Тази година Камелия за първи път получи поздравления от български ВИП да бъде добър и отговорен родител. "Честит рожден дееееен Бъди много здрава и успешна готина мама", ѝ пожела Поли Генова, сама тя майка на две деца.

"Бъди здрава и благословена! Бъди щастлива, бъди най-обичаната майка и съпруга! Бъди успешна във всяко начинание, което подхванеш!", пожела друга фенка на певицата.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    18 7 Отговор
    Не е станала майка, а си е купила бебе от украинка, както навремето Мадона размени един iPod за бебе от Африка.
  • 2 пържолата

    17 3 Отговор
    браво !!! осъзнала е че тази глупост е за болни мозъци!!!
  • 3 Ха ха ха

    14 1 Отговор
    Май и се дояло мръвка живо месо 200 гр.
  • 4 Соваж бейби

    10 9 Отговор
    Не прилича на нея ,момчетата приличат на майките си от опит с сина ми .За очите не е гаранция синьо трудно се получава мъжа и е с тъмни очи ама ...къде има снимка на сурогатната майка веднага ще стане ясно.Горкото дете и този бабохаресващ скоро му писне

    Коментиран от #6, #7, #8

  • 5 Пич

    15 1 Отговор
    Човешките антропологични белези са на хищник ! Има кучешки зъби , и очите са му отпред , а не отстрани ! Отказване от месо не е полезно за човешкото тяло !
  • 6 ....

    14 1 Отговор

    До коментар #4 от "Соваж бейби":

    Не прилича на Камелия защото не носи нейните гени а само на Цветин и сурогатната майка.
  • 7 Идън

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "Соваж бейби":

    Зеленото око се получава трудно. Моите са зелени- на бащата са кафяви- на детето са сини.Взело е само формата на моите очи . Бебчето на Камелия е с очите на Цветин- големи и хубави. Сладурче..
  • 8 Идън

    5 2 Отговор

    До коментар #4 от "Соваж бейби":

    Цветът на очите може да се получи през поколение- т. е. ако твоите са сини- може внучето да е с такива.
  • 9 Клеопатра

    5 1 Отговор
    Бъди жива и здрава,най- важното в живота.Прекрасен малък сладур,нека ви радва.На негативните писания само с усмивка!
  • 10 Праелно!

    4 1 Отговор
    Организмът си го иска.
  • 11 Супер

    5 0 Отговор
    Бих и дал саламче..
  • 12 оценка

    6 0 Отговор
    Освен от веге тари анство то кака Ками се е отказала вече да носи циципаси.Ходи си по титинки.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Галя

    2 5 Отговор
    Какъв юбилей има Камелия? 70 години ли прави

    Коментиран от #15

  • 15 Как лети времето...

    5 0 Отговор

    До коментар #14 от "Галя":

    Ти на толкова ли стана?
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Ко речи?

    2 1 Отговор
    Алоу! ФАКТически неграмотници, тази цифра 53 от коя бройна система я извадихте?

    Коментиран от #20

  • 20 Математик

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "Ко речи?":

    Родена е през 1971, сега сме 2024 година, на колко години е според тебе ? Освен ако си в друга бройна система, ако знаеш какво значи това
  • 21 освен да я поздравя

    1 0 Отговор
    браво на нея станала е пак нормален човек!!!