Last news in Fakti

14 Януари, 2024 17:20 7 734 9

Витомир Саръиванов изгубил съпругата си преди Коледа

  • витомир саръиванов-
  • съпруга-
  • почина

Диляна си е отишла от рак на стомаха

Витомир Саръиванов преживява най-тежкия период в живота си. Той е изгубил съпругата си, от която има две деца, научи „Уикенд”. Диляна си е отишла от рак на стомаха. Погребението ѝ е било малко преди Коледа.

Тази Коледа е била най-тъжната в дома на Витомир Саръиванов. Семейството все още живее със спомена за тежката загуба, преживяна точно в момента, в който хората около тях са се готвели за най-светлия празник в годината. Диляна се борела с рак на стомаха, но изгубила тази битка. Тя си е отишла преди около месец. Семейството не е съобщило публично за тази загуба, а поклонението е минало само с най-близките. За разлика от обичайната практика в такива ситуации напоследък, Саръиванов е избегнал публичното споделяне на мъка и приемане на съболезнования в социалните мрежи. Явно той и близките му са решили да изживеят сами своята болка. По информация на „Уикенд” поклонението е било около средата на декември, само десетина дни преди Коледа.

Дълга е историята на Витомир и Диляна. Двамата се познават от ученици. Преди две години, когато имаше юбилей, той разказа пред „Уикенд”, че е имал връзка с нея още в гимназията. Същевременно обаче въртял и паралелна афера. Решил да остане с другото момиче, а бъдещият продуцент Нико Тупарев, който също все още бил ученик, тръгнал с Диляна. После обаче влязъл в казармата, дълго не се виждал с нея и се разделили. Постепенно момичето отново се сближило с Витомир и този път двамата се оженили. По онова време доста двойки в компанията им си разменяли партньорите и до ден днешен никой на никого не се е сърдел, даже продължавали да се събират за купони.

Въпреки че връзката на телевизионера и съпругата му никога не е вървяла гладко, двамата продължаваха да са заедно до края. Веднъж обаче са били пред развод. Това се случва, когато папараци на „Уикенд” го щракват с любовница. Диляна с месеци не може да му прости и се налага той да спи по хотели и при приятели. В крайна сметка тя го приема обратно и оттогава не са имали дълбоки драми.

Друга драма обаче ги бележи за цял живот. Това е болестта, от която страда по-малкото им дете – дъщеря им Марина. Тя е с 4 години по-малка от 23-годишния им син Стефан. Страда от много редкия Синдром на Уилямс, който се изразява в забавяне на развитието. След раждането ѝ Диляна, която иначе се занимава с реклама, се отказва от кариерата си и остава вкъщи, за да се грижи за децата. Тя работи и в пациентската организация за болестта на дъщеря си. До своята смърт дава всичко, на което е способна, за да се чувства дъщеря ѝ като всяко друго момиче.

И друга драма има в живота на Витомир. Той губи баща си още когато е само на годинка. Блъснал го пиян шофьор и го убил. Загубата на съпругата му е поредният тежък удар от съдбата, който трябва да понесе.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Делю Хайдутин

    1 56 Отговор
    Ще черпи

    Коментиран от #3

  • 2 Пена

    4 21 Отговор
    Леле, леле , гоем красавец !
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Ваня

    26 0 Отговор
    Светла й памет! На близките й - здраве и духовна сила!
  • 5 бог да я прости жената

    6 7 Отговор
    ама тоя серъиваноф си е боклук
  • 6 ТОя. БАКЛУК И ОТРОВИ ЖИВОТА

    5 6 Отговор
    МЪРЗЕЛУВО ДОЛНО КЕБАПЧЕ.
  • 7 Горкият,

    8 2 Отговор
    Много страдание е видял! Дано оттук нататък му се случват хубави неща!

    Коментиран от #9

  • 8 анонимен

    9 1 Отговор
    Нека почива в мир жената! Имам надежда, че в медиите ще спрат да пробутват тези неща, че щяло да има лекарство и ваксина срещу тази болест. Нищо не може да те спаси от тази болест. Медиите злоупотребяват със страха на хората и лъжат надеждите им. Хора, с 5-6 операции, си отиват от рак.
  • 9 без коментар

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "Горкият,":

    страданията са били за жена му.... да пеживееш такъв срам на фона на това, че си загърбил целия си личен живот....да почива в мир жената. Ще си спомни за всичките изневери и болка, която и е причинил, ще осъзнае какво е имал едва сега когато го няма