Last news in Fakti

15 Януари, 2024 11:57 1 007 2

Уилям и Хари имали свой таен код при екстремни ситуации и кризи

  • принц уилям-
  • принц хари-
  • криза-
  • екстремна ситуация-
  • клетва-
  • принцеса даяна

Братята правили тежка клетва в редките случаи, в които стигали до кризисна ситуация

Уилям и Хари имали свой таен код при екстремни ситуации и кризи - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Мемоарите на принц Хари "Резервен" отново бяха изложени на дневен ред, след като от сп. People припомниха част от книгата, в която по-малкият принц говори за разрушените взаимоотношения с брат си Уилям.

В последната глава на книгата, издадена на 10 януари, Хари разказва за емоционален разговор с неговия по-голям брат и баща им крал Чарлз, след погребението на принц Филип през април 2021 г. Разговорът придобил неочакван обрат, докато обсъждали обстоятелствата около решението на Хари и съпругата му Меган Маркъл да се оттеглят от кралските си задължения.

Херцогът на Съсекс, споделя в мемоарите, че Уилям най-шокиращо е използвал техния "таен код", свързан с покойната им майка принцеса Даяна, която почина на 36 години през 1997 г.

"Харолд, трябва да ме изслушаш! Просто искам да си щастлив, Харолд. Кълна се... Кълна се в живота на мама.", цитира думите на Уилям Хари.

"Той беше използвал секретния код, универсалната парола. (на английски "I swear on Mummy's life", се брои за три думи). Откакто бяхме момчета, тези три думи трябваше да се използват само във времена на екстремни кризи", пише Хари в "Резервен".

"В продължение на почти 25 години бяхме запазили този трогателен за душата обет за моменти, когато някой от нас трябваше да бъде изслушан, да му се повярва, бързо. За моменти, когато нищо друго не би могло".

Херцогът на Съсекс добавя, че използването на мощната фраза от Уилям не го е спряла, пише dir.bg. "Просто не му вярвах, не му вярвах напълно. И обратното. Той го видя. Той видя, че сме на място на такава болка и съмнение, че дори тези свещени думи не могат да ни освободят", пише Хари за повратния житейски момент.


Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кит

    2 0 Отговор
    Днес е ден на тайните кодове и сигнали - първо Уилям и Хари, после Зеленски и Путин, накрая ще са Азис и Мис Бони....
    Да видим!
  • 2 Мичето

    0 0 Отговор
    Много семпъл този Харолд (или лош превод с гуглето). А още по-семпла авторката на т. нар. Статия.