Last news in Fakti

19 Януари, 2024 16:45 3 579 14

Какви сте били в миналия си живот, според асцендента ви

  • асцендент-
  • зодии-
  • минал живот

Вселената е безкраен цикъл на живот

Какви сте били в миналия си живот, според асцендента ви - 1
Снимка: Shutterstock

Можете да научите толкова много от астрологията. Например задавали ли сте си въпроса каква е целта на живота ви? С астрологията от минали животи можете да научите вашите днешни цели и посоката, в която трябва да се насочите, от определени позиции в рождената ви карта.

Да, това може да е малко сложно за разбиране, но ето малко повече по темата:

И така, има 12 различни зодиакални знака. Тези знаци са разделени на 12 различни части, наречени „домове“. Всеки дом символизира различна структура на живота като приятелство, пари, здраве и любов.

Първият дом показва вашия Асцендент – всъщност кой сте в този живот. Ако отидете един дом надолу, ще бъдете в 12-и дом, който някога е бил 1-ви в миналия ви живот, пише Tialoto.bg.

Това не означава непременно непосредственото минало, а по-скоро минало, което съдържа всички въпроси и проблеми, които се опитвате да разрешите в момента.

За да разберете всичко това, първо трябва да намерите вашия Асцендент или Изгряващ знак. За да направите това, можете да използвате калкулатор за натална карта, който ще използва вашия рожден ден, час и място на раждане, за да генерира ваша лична натална карта.

Схванахте ли? Добре, сега можете по-добре да разберете кармата си и подробностите от миналия си живот. Знаейки това, ще можете да разберете какво точно трябва да вземете от този живот.

Ето миналия живот на всяка зодия и задълбочен поглед върху това как да използвате миналото за положителна промяна:

Асцендент Овен

Вашият минал живот е бил доминиран от зодия Риби. Това означава, че идвате от живот със значителни ограничения, неосъществени мечти и отговорности.

Сега е моментът за ново начало, Овен. Съсредоточете се върху това да живеете сегашния си живот възможно най-свободно, като се възползвате от всяка възможност, която ви се изпречи. Има шанс да сте дошли от живот, в който всичко, което сте искали да направите, е да избягате от реалността, може би чрез наркотици или алкохол. Сега е време да поемете контрол над емоциите си, вместо да им позволявате да ви завладеят.

Асцендент Телец

Ако вашият асцендент е Телец, това означава, че миналият ви живот е бил доминиран от Овен. Вие извеждате наяве огнената енергия от миналия си живот и я превръщате в творческа сила.

Ако искате да изживеете сегашния си живот по страхотен начин, сега ще трябва да търсите повече личен комфорт, както и да „запалите“ света не с буен темперамент, а с вашата мъдрост и постоянство.

Асцендент Близнаци

Вие пренесохте тази творческа природа от вашия минал живот, доминиран от Телец, в настоящ живот на комуникация и образованост. Но Близнаци, вие трябва да се освободите от по-закостенелия си минал живот и да бъдете по-отворени към света около вас сега.

Има шанс, че може да идвате от живот на самоугаждане и нежелание да се свържете с другите емоционално. Сега имате възможност да се свържете с когото искате. Насладете се на общуването и на научаването на нови идеи и начини на мислене.

Асцендент Рак

Страхът и усещането за безотговорна реалност често ще ви преследват като спомен от живота, доминиран от Близнаци. Точно сега може да се фокусирате върху поемането на отговорности и създаването на семейство и да изживеете живота по по-смислен начин.

Винаги обаче ще усещате желание да бъдете по-свободни, Рак. От друга страна, трябва да се научите как да създавате емоционални привързаности. Готови сте да признавате емоциите и вътрешния си свят, въпреки че винаги се чувствате така, сякаш имате много дела, за които да се погрижите – нещо, останало ви от многоликите Близнаци.

Асцендент Лъв

Няма нищо, на което Лъвът да държи повече от това да се чувства обичан и ценен. Миналият живот, доминиран от Рак, понякога ще ви пречи да почувствате това удовлетворение или да се почувствате истински обичани, освен ако близките ви постоянно не ви уверяват в това.

Може да има карма с изоставяне, която може да тегне върху живота ви. Ако сте платили кармата си, ще има много повече място за самосъзнание. Просто не ставайте твърде самовлюбени или ще имате още много да изплащате в следващия си живот.

Асцендент Дева

Докато сегашният ви живот може да се върти около грижата за другите, предишният ви доминиран от Лъв ви е поставял в главна роля. Сега може да изпитвате самота отвътре, която да ви кара да се питате защо правите толкова много за другите, а получавате толкова малко в замяна.

Обикновено има карма за връщането на онези, които са се жертвали за вас в миналия живот. Има вероятност да не сте успели да им се отблагодарите, когато сте живели в живот, доминиран от Лъв. Ако сте с асцендент Дева, сега е моментът да бъдете по-отговорни към другите.

Асцендент Везни

Тъй като сте живели минал живот, в който не сте се чувствали оценени, може да се борите с опитите да балансирате кармата от полагането на екстремни усилия, за да угодите на другите, или от попадането в ситуации, които несъмнено са несправедливи. Кармата може да се състои и в избягване на крайности, които идват от минал живот.

Ако сте предприели драстични мерки, докато живеете в живот, доминиран от Дева, може да се окажете изправени пред труден момент за постигане на баланс в живота ви. Решенията по въпросите на даването и получаването могат да предизвикат емоционален конфликт. Може би ще се опитате да станете по-организирани в настоящия живот.

Асцендент Скорпион

От живот, в който сте опитвали всичко да е балансирано, вие излизате със силно желание да изживеете живота си по най-чистия и сложен начин. Може да сте имали живот, в който сте се сблъсквали със силен натиск да се приспособявате – където всичко извън приетия стандарт е било неодобрено.

В този живот сте готови да живеете за себе си и да помагате на другите според своите си условия. Вие се стремите да разкриете мистериите на живота.

Тъй като идвате от живот, в който всичко, което можете да направите, е да търсите баланс, сега се чувствате в правото си на малко положителен егоизъм. Но не се увличайте твърде много – нали не искате да бъдете задържани от карма, която не може лесно да бъде изплатена.

Асцендент Стрелец

Миналият живот на господство на Скорпион с неговите дълбоки емоции ви е поставил по пътя към определена експанзивност и величие, които не сте изпитвали преди. Уроците, които сте научили в минал живот, могат да се трансформират във философия и разпространение на знания и мъдрост, вместо да държите всичко затворено вътре в себе си.

Стрелец, може би сте се борили да се освободите от определени ограничения в минал живот, така че сега искате да видите, чуете, вкусите, почувствате и докоснете всичко.

Асцендент Козирог

Имате поставена цел в ума си, Козирог: да сложите граници за себе си и да се откажете от безгрижния живот, който сте имали като Стрелец. Това е време наистина да обмислите освобождаването си от кармата, натрупана като живот, доминиран от Стрелец.

Може би сте били някой, който е пренебрегнал отговорността, за да живее живота, който иска. Може също да сте поели карма от други, които са се чувствали игнорирани или изоставени. Сега е моментът да помислите как тези неща могат да се върнат при вас за разрешаване и баланс.

Асцендент Водолей

Уморени сте да се справяте с ограниченията на предишния си живот, доминиран от Козирог, и сега сте готови да покажете истинския си цвят, докато изживявате живота от изцяло нова перспектива.

Водолей, вие имате ярка индивидуалност – няма да можете да я скриете, дори ако се опитвате. Вие излизате от живот, който силно налага традиционни правила и граници. Сега сте в ролята на новатори и сте готови да се изправите пред света и да летите свободно.

Асцендент Риби

Вие сте стигнали до края на цикъла на кармата. Трябва да отделите това време, за да се опитате да уредите нещата, да вържете свободните краища и да бъдете отговорни, Риби. Знаете, че има ново начало на хоризонта и искате да сте подготвени.

Изразяването на вашите различия сега не е такъв приоритет за вас. Готови сте да бъдете с другите и да се свържете на по-дълбоко ниво с тях. Иска ви се да сте по-духовен човек. Въпреки това, не се опитвайте да се справите с предизвикателството, ако не сте готови за него.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лорда

    13 1 Отговор
    В миналия си живот бях гей.Сега съм Шеф на гей клуб ! Това,ако не е израстване ...

    Коментиран от #8

  • 2 Да,да

    14 0 Отговор
    Анонимен: аз съм ирландска пастирка.
  • 3 Ко речи?

    9 2 Отговор
    Да ви къкам на простотиите
  • 4 Хахаха

    5 5 Отговор
    То няма минал живот , а някакви били некакви !

    Коментиран от #13, #14

  • 5 ха ха Хо

    8 1 Отговор
    Пълни измишльотини..
  • 6 Ти да видиш

    8 0 Отговор
    Кви са па тия простотии бе? А да требваше първо да погледна кой е автора на статията!
  • 7 ВСИЧКИ СА БИЛИ ГРАФОВЕ И МАРКИЗИ

    10 0 Отговор
    И НИКОЙ - СЕЛСКИЯ ИДИОТ

    Коментиран от #9

  • 8 мдаа

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Лорда":

    Аз бях лекар, а сега ви лекувам дистанционно. Какво нещо са технологиите ...
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Маг

    5 3 Отговор
    Вие не сте виждали и тока , може и да не вярвате в него , но той ще ви убие със съвършено безразличие ! Без да ви мрази !

    Коментиран от #12

  • 11 Варненски Моряк

    0 0 Отговор
    Верно съм снигнал обаче до края ва цикъла на кармата г-це Найденова?изтървал съм му края:)каня ви в къщи да ми гледате кафе!:)
  • 12 По жицата

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Маг":

    Техниците от енергото и студентите от електрофакултета обаче са го виждали.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.