Last news in Fakti

24 Януари, 2024 15:15 1 723 17

Краси Радков и Алекс Раева ще водят "Dancing Stars" по bTV

  • dancing stars-
  • краси радков-
  • алекс раева-
  • водещи

Певицата и актьорът имат богат телевизионен опит, започнал именно от bTV, а от февруари ще се завърнат в телевизията заедно с “Dancing Stars”

“Dancing Stars” - eдин от най-бляскавите световни танцувални формати, който ще предизвика истински фурор и невероятно настроение в зрителите на bTV, има своите звездни водещи. Това са Александра Раева и Краси Радков, които с танцова стъпка, много настроение и хумор, ще ръководят събитията в бляскавото шоу тази пролет в ефира на медията. Певицата и актьорът имат богат телевизионен опит, започнал именно от bTV, а от февруари ще се завърнат в телевизията заедно с “Dancing Stars”. Ръка за ръка Алекс и Краси ще съпреживяват на живо емоциите на участниците и техните партньори в танците, ще разведряват с усмивка натрупаното напрежение по време на елиминационните етапи и ще забавляват зрителите и гостите в публиката от високата сцена на шоуто.

„Откровено казано се надявах да съм част от танцьорите. Истината е, че според мен имам добри заложби и мога да „отвея“ поне половината от участниците. Надявам се да ми разрешат да им направя показно. Сега сериозно. Обожавам това невероятно танцувално шоу и много се вълнувам, че ще се докосна до неговия вълшебен свят. Dancing Stars е страст, емоция, феерия от цветове и ритъм, които ще докоснат и развълнува всеки човек. Радвам се, че ще съпреживявам всеки един момент в това предаване с най-забавния жив човек на планетата - Краси Радков, зрителите, журито и участниците, които са много нахъсани. Предстои един страхотен сезон!“, споделя вълнението си водещата Алекс Раева.

За мен Dancing Stars е невероятно предизвикателство. Знам, че танците са сложна материя и го знам още от времето в Театралната академия, където трябваше да минавам и такива курсове. Въпреки че тогава изглеждах по малко по-различен начин, си бях все така „пластичен“. Възхищавам се на артистите, които могат да изразяват толкова силни емоции, подчинявайки тялото си на красивата музика. Преди години по милостта на зрителите и вероятно заради това, че винаги гледам на всяко предизвикателство без много претенции, стигнах до финала на Dancing Stars. Много ми хареса да съм на тази сцена. Сега години по-късно се радвам, че ще съм отново тук и ще ми е интересно да гледам отстрани как минават през същите танцувални премеждия новите претенденти за огледалната купа. Предавам им щафетата, защото шоуто трябва да продължи!“, допълва водещият Краси Радков.

„Dancing Stars“ е една от най-новите и висококачествени развлекателни продукции, които скоро ще зарадват зрителите на bTV. В шоуто ще участват известни личности от света на шоубизнеса, културния и обществения живот в България. Изпълненията на участниците ще се оценяват на живо както от жури, така и от зрителите на bTV чрез гласуване. С „Dancing Stars“ медията затвърждава стремежа си да поднася качествено и забавно съдържание, което ще събере пред малкия екран цялото семейство.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе.....

    19 7 Отговор
    Мацето става , но от шут , водещ не става !
  • 2 Хейт

    20 8 Отговор
    След толкоз избиране само това ли успяхте да изберете? Има ли някой тук, на който горните двама да са му симпатични?
  • 3 Нищо не става!

    23 2 Отговор
    Краси не става за водещ, не го мъчете! Ако му търсите работа е друг въпрос!
  • 4 щамов работник

    4 9 Отговор
    Много хубаво изглеждат и двамата на снимката,бравосъ!
  • 5 124

    15 0 Отговор
    Гротеска.
    Цялата АнадолТВ е една гротеска.
  • 6 Стас

    10 0 Отговор
    Жалко! От толкова години чакаме да пуснат красиво и зареждащо предаване (ако искате наречете го "шоу", "формат" или както си щете)! Но за съжаление ако сме решили да го гледаме- ще трябва да платим цената и да търпим присъствието на поредния "любимец на народа". Със сигурност ще има солидни порции пошли и плоски шеги ако не от по-умерената Алекс, то на 100% от Краси Радков!!! Дано поне от "Един за друг" го "махнат"...
  • 7 Абе BTV,

    15 0 Отговор
    Толкова ли няма кадърни хора,че се чудя не ви ли свършиха некадърниците.Нямат ли край тия роднински връзки.Поне малко се засрамете,ако четете коментарите.

    Коментиран от #15

  • 8 Мнение

    5 0 Отговор
    Отврат!
    Срам ме е, че известните личности в България, пристанаха на статуквото (в лицето на управляващата сглобка) и са готови да водят най-големите гнусотии за достатъчно много кинти!!!

    Преди време имаше едно такова нещо, което се наричаше сатира, а сега все едно всички там комици и шоумени са предоволни от случващото се в страната ни?!
    Опитват се да отвлекат вниманието на народа, докато посолствените лакеи закриват държавата?!
    Няма да стане!
    Почти не гледам бтв и нова!
    Тия ако направят реални проучвания за рейтинги, ще се окаже, че ги гледат шепа хора, а рекламодателите ще осъзнаят, че са най-прецаканите, защото дават много кинти за нищо!!!

    Когато народа си върне държавата, определено ще има реформи в медиите!
    И няма нужда от лов на вещици!
    Достатъчно е само да се направи пробългарска национална телевизия и другите "конкуренти" самш ще изпофалират!
    Не забравяйте, че ако не са грантовете от посолството, онез овладените лев няма да видят!
  • 9 Вихър Строево

    8 0 Отговор
    А Сиромахов предполагам ще е в журито! Славчо ли ще е продуцент на тая п..ия?
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ами,

    8 0 Отговор
    У Босфор тв. И Нова Чалгарска телевизии все едни и същи-бивша Рачковица,бивша Славчовица,сега и баба ви Вуна.Дежурните омръзнали на всички -Рачков, Ненчо Балабанов, Ники Кънчев, мамин Шашко, многострадална Шашка Сърчаджиева, Фънки и цял рояк чалгари, Стоичков изкачаш като кукувичка от часовник по всяко време на денонощието.Творческо безсилие, жалък манталитет и шуробаджанащина у програмните директори което разваля всяко шоу.
  • 13 яяяяя-ууууууу

    8 0 Отговор
    Eдни и същи, други няма. Шуробаджанащина - калинки, уплели се и дълги като свински черва. Пълен отврат. Български телевизии не гледам вече от хигиенни съображения!
  • 14 ПоКУРко

    7 0 Отговор
    Бивша Наркоманка и метреса кадър на Нова телевизия се завръща в БТВ, където в предаването "Търси се" преди години разказа пред зрителите как се наакала в гащите си в Гърция при една от нейните екскурзии! Интересно сега какви ще ги разказва?!?
  • 15 айде де

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Абе BTV,":

    И аз си мислих, че ги четат,... прибират само стотинките и не се смеят на акъла
  • 16 Разядков

    2 0 Отговор
    Два пъти Разядков ни е Нил водещ на корпоративно коледно парти. ( не е мой избор, натресоха ни го), цяла вечер нецензурни, просташки шеги и чалга. Честито на печелившите
  • 17 българин 777

    3 0 Отговор
    отвратителни простаци едни и същи по продажните телевизии най вече храчков