Last news in Fakti

15 Февруари, 2024 15:45 4 069 13

Уволниха учителка заради профил в OnlyFans (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • учителка-
  • onlyfans-
  • уволнена

Tя има 600 публикации и е споделила стотици платени видеоклипове и снимки за възрастни

Уволниха учителка заради профил в OnlyFans (ВИДЕО+СНИМКИ) - 1
Илюстративна снимка: Shutterstock

Преподавателката от Аризона Рейчъл Долезал е била отстранена от учителския си пост заради съдържание, публикувано в профила ѝ в OnlyFans.

Долезал, която през 2016 г. законно е променила името си на Нкечи Диало, е преподавала в начално училище в Аризона от август 2023 г., съобщи „Гардиън“. .

Тя беше уволнена тази седмица, след като акаунтът ѝ в OnlyFans беше доведен до знанието на окръга, тъй като публикациите ѝ противоречат на политиката ни за използване на социалните медии от служители на окръга и на етичната политика на персонала", заяви Джули Фарбарик, директор за връзки с възпитаниците и общността.

Акаунтът е бил свързан в публичния профил на Диало в Instagram, пише още БГНЕС.

"Научихме за публикациите на г-жа Нкечи Диало в социалната мрежа OnlyFans едва вчера следобед. Тя вече не е служител на училищния район Catalina Foothills“, добави Фарбарик.

Диало е най-известна с противоречията около расовата си идентичност, като в продължение на години се идентифицира като чернокожа жена и дори оглавява местния клон на Националната асоциация за напредък на цветнокожите, преди родителите ѝ да разкрият публично, че е бяла през 2015 г.

След спора Диало губи ролята си на преподавател по африкански науки в Източния университет на Вашингтон и през 2021 г. стартира акаунт в OnlyFans, след като се опитва да си намери работа. През следващите години тя е направила 600 публикации и е споделила стотици платени видеоклипове и снимки за възрастни.

Случаят на учителката не е първият пример за уволнение или подаване на оставка на преподавател заради съдържание в OnlyFans. През 2023 г. учителка от Мисури е отстранена от работа, а по-късно подава оставка, след като профилът ѝ е открит и споделен във Facebook. Някои твърдят, че присъствието на учители в OnlyFans подчертава финансовия натиск, с който се сблъскват работещите в сферата на образованието, тъй като средният училищен преподавател получава 66 745 долара годишно, а 40% от всички специалисти в областта на образованието печелят по-малко от 25 000 долара всяка година.

OnlyFans, сайт за абонаментно съдържание за възрастни, взриви популярността си по време на пандемията, като от 1 милион глобални създатели през 2020 г. достигна 3 милиона през 2023 г. Средностатистическият създател на OnlyFans печели само 151 долара месечно, но някои от най-добрите акаунти носят до 5,4 млн. долара годишно.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Малииии

    24 0 Отговор
    Ма и такива ли птеродактили има там

    Коментиран от #5, #6

  • 2 Факти

    24 0 Отговор
    Айде стига сте се занимавали с учителките в другите държави , напишете нещо за нашите...
  • 3 За Америката

    11 5 Отговор
    Значи излиза че най ниските заплати за преподаватели са по 4000лв. на месец. Заплащане на среден училищен преподавател 10.000лв. на месец. И това в държава с по-евтина храна бензин дрехи...тези верно са фалирали.

    Коментиран от #13

  • 4 Мдааммм

    19 0 Отговор
    На нищо не мяза,ама инак палавница
  • 5 честен ционист

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "Малииии":

    Как мислиш? На нас у средното школо ни бяха пратили от НПО-то една кравичка на 21 от Ню Йорк да ни учи на английски. Ние пък научихме кой размер сутиен носи. Замина си скоропостижно за Щатско, след като думнаха кулите близнаци.

    Коментиран от #7

  • 6 Тъй де!

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Малииии":

    Те са ти написали-такива като нея 151 долара на месец,демек плащат 1 долар,за да й влязат в профила за няколко минути и дотам.
  • 7 ибрикчия

    4 3 Отговор

    До коментар #5 от "честен ционист":

    тебе са те гръмнали на анадолска тройка
  • 8 Механик

    6 3 Отговор
    И кой гледа тоя дзвер?
    Предпочитам да гледам Кокорчо и Тагаренко в онлифенс

    Коментиран от #9, #10

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 там си

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Механик":

    О-пръстен
  • 11 Гост

    1 1 Отговор
    Взе да става редовно явление всяка втора даскалица в тяхната пропаднала нация да се снима гола за пари. Тези ли са ни за пример?

    Коментиран от #12

  • 12 ма й ка ти

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Гост":

    за шише ръкия чудеса правиши
  • 13 ????

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "За Америката":

    А нещо за наеми, данъци, битови разходи нещо да кажеш? Хабер си нямаш, но коментираш.
    Дрехи - да не си купуваш всеки ден, и тук има втора употреба. Храната била по-евтина.... зависи коя храна. Нормалните хора внимават какво ядат.
    На много българи само колите и бензинът са им в тъпите кратуни.