Last news in Fakti

19 Февруари, 2024 09:22 1 767 21

Само за мъже: Как да спечелите сърцето на жената, по която копнеете?

  • само за мъже-
  • сърцето-
  • връзки-
  • взаимоотношения

Успехът с определена жена се влияе от много фактори

Само за мъже: Как да спечелите сърцето на жената, по която копнеете? - 1
Снимкa: Shutterstock

Много мъже са самотни. А има толкова много свободни дами, които заслужават внимание! Проблемът се свежда до друго - как да заинтригувате жената, по която копнеете? Изпитвате ли трудности в общуването с противоположния пол?

Успехът с определена жена се влияе от много фактори. И най-малката грешка може завинаги да затвори пътя към сърцето ѝ.

Какво е най-важното нещо, когато общувате с жена?

Пари, статус, огромни бицепси? Не, разбира се! Самоувереността е всичко. Самоувереният мъж знае какво иска, всичките му действия са обмислени и балансирани, следователно винаги се движи към целта си. И я постига.

С кого мислите една жена ще избере да общува– с някой тих и скромен или с мъж със самочувствие? Очевидно ще предпочете второто. Самоувереният мъж винаги ще може да овладее ситуацията, той блести в светлината на прожекторите, затова и жените подсъзнателно са адски привлечени от него.

Но, както винаги, съществува и обратна страна на монетата. Трябва да има линия, която не бива да се прекрачва. Трябва да умеете да почувствате ситуацията и едновременно с това да не прекалявате - самонадеяността е лош спътник и ще ви навлече само неприятности. А жената може и напълно да загуби желание да общува с вас.

Какво не е наред с мен?

Защо добрите, според майките им, момчета биват отхвърляни? Отговорът може да различен – например, ако мъжът си позволява твърде много, ако има глупава прическа, странен смях, ако не умее да общува с момичета, ако говори на „хей, ти“ – това са само нищожна част от женските аргументи, които могат да бъдат дочути по въпроса.

Всъщност, истината е, че жените могат да си затворят очите за някои дребни недостатъци, но има неща, които ги вбесяват. Всичко опира до самите мъже, разбира се. Често мнозина не се грижат за себе си, за речта и маниерите си. Когато човек не мисли какво говори и някак си все влиза в диалог не на място, нищо добро няма да излезе от това. Затова контролът на речта е абсолютно задължителен, както и на облеклото, прическата, личната хигиена и маниери. След като изпълни поне половината от тези изисквания, мъжът вече минава на друго ниво – той става по-добър от повечето.

Тяло като на Арни

Способността да говориш красиво и да се държиш правилно не е панацея. Няма да направи истински рицар от мъжа … поне в нашия свят. Друг важен аспект е физическата форма. Кой не харесва атлетичните мъже? Логично е, че всички момичета предпочитат „плочки“, а не висящ бирен корем. Е, има и изключения. Но това е друга история.

По принцип никой не изисква от мъжа тяло като на културист, но трябва да поддържате форма. Първо, това е полезно за вас самите. Второ, привлича противоположния пол като магнит.

Всеки е господар на собственото си щастие

Да си привлекателен за жените е нормално и естествено, но понякога се оказва трудно. Има много причини за това - както физически, така и психически. Да чакаш любовта да те споходи сама не е добра идея, защото жените не са склонни първи да правят крачка. Но с правилния подход и минимални усилия можете значително да увеличите шансовете си за незабравима среща и последващо щастливо развитие на обстоятелствата.

Горе главата, мъже! Можете го. И още как.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бомбата

    3 3 Отговор
    Аааа,това и за Емили Тротинетката може да е!
  • 2 Аз не желая да печеля сърцето

    4 6 Отговор
    Я искам писата и големите 00
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Пълнеж

    4 1 Отговор
    Препечатка от 14ти? Новините свършиха

    Коментиран от #21

  • 5 пак глупости

    13 5 Отговор
    що за въпрос ? с пари разбира се жените нямат сърце а касов апарат
  • 6 чушки

    6 2 Отговор
    Ако вече не си богат и известен,жена няма да си спечелиш. Вече това е истината.
  • 7 бай Даньо

    10 0 Отговор
    Ако някой може да угоди на жена, нека да го сподели
  • 8 волан

    9 1 Отговор
    С кого мислите ,че една жена ще избере да си общува– с някой тих и скромен или с мъж със самочувствие,което иде от дебелия му портфейл в джоба?
  • 9 етикет

    9 1 Отговор
    Не можеш да й угодиш,все ще те гледа с въпросителен поглед.
  • 10 Кифлите са самотни

    10 1 Отговор
    Старите моми също
  • 11 Пич

    10 1 Отговор
    Тъй като статията не говори за секса , а за сърцето , няма да се съглася напълно! Ако и нещо от написаното да е вярно , в започването на една голяма любов има много повече ! Има химия , има парапсихология и необяснимо привличане , има усещането за душата , която те привлича...... Не всичко са пари и номера !
  • 12 муцунка

    2 3 Отговор
    Не знам,как да спечеля сърцето на една жена. Няма обявена цена,на която да се продава.
  • 13 препис

    5 2 Отговор
    Има химия , има парапсихология ,има физика,математика,биология и още доста наука. Учене трябва и накрая жената ще ви напише оценка с маникюрите си по вашата кожа.
  • 14 Абдул от Кабул

    3 3 Отговор
    А може и без самочувствие да си, но да имаш пари. Тогава нещата са в кърпа вързани.

    Коментиран от #19

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    7 0 Отговор
    - Мама, харесвам едно момиче! Какво да направя❓
    - Ами ако я харесваш , ПОКАЖИ И ГО ❕❗Тя ще реши ❕❗

    Коментиран от #17

  • 17 СТИГА БЕ

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    И смяташ, че с това ще я спечелиш ли,... ами то е в гащите и не се вижда. Но, приятелките й като я видят с нови тоалети, бижу и джип, Съвсем друго казва, нали

    Коментиран от #18

  • 18 ТОЧНО

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "СТИГА БЕ":

    КОЯ вече гледа какво имаш / нямаш из гащите, но виж набъбваща банкова сметка всяка ще я забележи. Комерческо, но точно, нали
  • 19 става

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Абдул от Кабул":

    ЗА ПРЕД НЯКОЯ ТЪПА КИФЛА!

    Коментиран от #20

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Олена Нaркoзeльонскaя

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Пълнеж":

    Не само. Това е базирано на стоическата философия още от времето на Марк Антоний, която е яко припозната на запад.