Last news in Fakti

13 Януари, 2014 10:28 1 574 0

Момиче с грип е в болница със съмнение за менингит

  • менингит-
  • момиче-
  • болница

Изпаднало в безсъзнание след вирусна инфекция

14-годишно момиче е било прието в болница със съмнение за менингит, след усложнение на вирусна инфекция, съобщи struma.bg.

Тийнейджърката е приета по спешност в МБАЛ – Благоевград в неделя вечер, когато изпаднала в безсъзнание. В момента тя е на апаратна вентилация. През изминалата седмица момичето е лекувано със симптоми на вирусна инфекция, повръщане и разстройство, консултирана е и с невролог.

Диагнозата за опасното заболяване – остро възпаление на мозъка, все още не е потвърдена. Чакат да станат готови взетите за изследване проби.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА