13 Януари, 2014 16:20 1 067 0

"Ред хот чили пепърс" ще свирят на полувремето на Супербоул

  • ред хот чили пепърс-
  • бруно марс-
  • супербоул

Групата ще подкрепи певеца Бруно Марс


„Ред хот чили пепърс“ ще свирят на полувремето на тазгодишния Супербоул, съобщава Би Би Си.

Рок бандата ще се присъедини към поп звездата Бруно Марс, като заедно ще забавляват публиката по време на паузата между полувремената на финалния мач от Американската футболна лига. Самият изпълнител обяви участието на групата по време на излъчването на плейофния мач от лигата между Сиатъл Сийхоукс и Ню Орлианс Сейнтс.

48-ят финал на лигата по американски футбол ще се проведе на Метлайф Стейдиъм в Ню Джърси, на 2-ри февруари, тази година. Поканата за изнасянето на концерт на полувремето на финалния мач се счита за едно от най-елитните участия, които един изпълнител може да има. На Супербоул концерти са изнасяли музиканти като Мадона, Майкъл Джексън, Аеросмит и U2. Миналата година концертът между полувремената бе възложен на Бионсе, чието представяне бе наблюдавано от 110.5 млн. телевизионни зрители.

Бруно Марс бе обявен за хедлайнер на събитието още през септември, миналата година. По негово настояване в събитието бяха включени и „Ред хот чили пепърс“. Рок групата има над 60 млн. продадени албума, 6 награди Грами, а през 2012 г. бе включена в "Залата на славата на рокендрола".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА