Last news in Fakti

23 Февруари, 2024 12:51 1 003 5

Натали Портман се събра отново с неверния си съпруг ВИДЕО

  • натали портман-
  • бенджамин милепид

Двамата с Бенджамин обядваха с децата си в Лос Анджелис. Актрисата живееше сама с малките в Париж

Натали Портман беше снимана със съпруга си Бенджамин Милепид и двете им деца в четвъртък в Лос Анджелис, след като в последния брой на Vanity Fair заяви, че се чувства ужасно, когато я питат за брака ѝ, пише Дейли Мейл.

По-рано бе съобщено, че актрисата се е разделила със съпруга си балетист миналата година и е излизала из Париж, където живее с двете си деца, без сватбената си халка през последните няколко месеца. Тя обаче явно все още не е решила състоянието на връзката си.

Натали и Бенджамин се ожениха през 2012 г. след среща на снимачната площадка на "Черния лебед". Те имат две деца: син Алеф на 12 години и дъщеря Амалия на 6 години.

Портман все още не е направила публичен коментар за раздялата си със съпруга си, след като се твърдеше, че ѝ е изневерил с друга жена през 2022 г.

Семейството бе заснето да обядва в Южна Калифорния, а родената в Йерусалим актриса изглеждаше в оптимистично настроение по време на дневната разходка и се усмихваше, докато проверяваше телефона си.

Актрисата носеше къс суичър, сини дънки, черни слънчеви очила и бели маратонки. А брачната ѝ халка отново не се виждаше.

В януарско интервю за WSJ тя говори за това, че живее в Париж с двете си деца, но не спомена Милепие, което беше най-големият намек, че те вече не живеят заедно.

„В Лос Анджелис водя много нехоливудски живот. Живея в Ийст Сайд. Имам някои приятели, които са в развлекателната индустрия, но и много други, които не са и с тях правим съвсем различни неща, когато излизаме..

Не ходим на партита в Холивуд, вечеряме у дома в задния двор.

Портман спомена и за нов проект - анимационният филм „The Twits“ по Роалд Дал.

"Много е вълнуващо. Обичам анимация. И сега, когато имам деца, винаги искам да правя неща, които те могат да гледат", тя каза. 'Виждам, че децата ми ги гледат отново и отново, и отново, и отново по начин, по който не мисля, че други филми се гледат толкова интензивно и следователно имат такова въздействие върху децата с възгледи за света и живота".

 

 


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 миленчо

    3 3 Отговор
    а кога ще цъкнеш за неверни съпруги събрали се отново с хранилките си
  • 2 ....

    6 1 Отговор
    Набръмчал се е и се е прибрал. До следващата забежка. Жена му е такава хубавица, той е ... балетист.

    Коментиран от #5

  • 3 рррр

    3 0 Отговор
    Ми няма къде да бяга вече...Одърте, пък и с тия две деца багаж... Щ е се търпят двамата някак си
  • 4 баба яга

    1 0 Отговор
    Въйййййй, билиъ.
  • 5 Дурачок

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "....":

    Балетист изневерил с друга жена??? Тва някакъв виц ли е!???