Last news in Fakti

23 Февруари, 2024 13:27 1 270 2

Виктория Бекъм счупи крак във фитнеса СНИМКА

  • виктория бекъм-
  • дейвидъбекъм

Спайската твърди, че още не е готова за баба

Виктория Бекъм беше видяна да накуцва на излизане от ресторант в лондонския Нотинг Хил с патерици в четвъртък, предаде Mirror.

Същия ден съпругът на звездата от Spice Girls Дейвид Бекъм потвърди, че тя е счупила крака си във фитнеса. В Instagram 48-годишният Дейвид каза за 49-годишната си половинка: „Очевидно малкият инцидент на жена ми във фитнеса се оказа чист провал“.

Футболистът-суперзвезда публикува снимка на Виктория, обута в медицински ботуши, докато отпуска наранения си крайник на плюшена възглавница.

Виктория Бекъм счупи крак във фитнеса СНИМКА
Снимка: Instagram

Но като оставим счупените кости настрана, майката на четири деца изглеждаше блестяща, както винаги, когато излезе в столицата към края на седмицата, избирайки шикозна изцяло черна визия на вечерята си с приятели, пише изданието. Виктория съчета подплатената обувка с клин, черен пуловер и чифт затъмнени слънчеви очила - дори притискайки десния си крак в остър котешки ток. Класически шик.

Неприятната травма на Виктория във фитнеса дойде малко след като тя даде отговор дали е „развълнувана“ от възможността скоро да стане баба. Освен 24-годишния Бруклин, който се ожени за милиардерската наследница Никола Пелц през 2022 г., Виктория и Дейвид са родители и на Круз, 18, Ромео, 21, и 12-годишната Харпър Бекъм.

Тя изглеждаше смаяна от въпроса и отвърна: „Какво?! Уау, дръжте ме! Не мисля, че все още се случва, освен ако вие не знаете нещо, което аз не".

Бруклин и съпругата му Никола ще празнуват втората си годишнина от сватбата през април тази година. И двамата ясно показаха, че искат да бъдат млади родители. Актрисата от „Трансформърс“ Никола наскоро сподели надеждата си да имат дете с Бруклин в интервю за Cosmopolitan.

“Искам да имам бебе и веднага да се върна на работа” каза тя пред списанието. "Определено искаме деца. Първо имаме нужда от къща, особено защото имаме толкова много кученца. Бруклин наистина иска деца сега, но аз искам първо да направя още няколко неща в кариерата си."

Виктория Бекъм счупи крак във фитнеса СНИМКА
Снимка: Instagram


Поставете оценка:
Оценка 1 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сталин

    8 0 Отговор
    Тия са толкова смотани ,даже не могат да вървят и да дъвчат дъвка едновременно
  • 2 Хммм

    5 0 Отговор
    А какво прави баба Виктория във фитнеса. Не се начекна като млада сега пак. Срока на годност изтича, трябва да се внимава.