Last news in Fakti

4 Март, 2024 09:43 1 668 4

Любимците Кристина и Емилиян от Добрич бяха елиминирани от „Един за друг“

  • един за друг-
  • елиминации

Венци и Михаела от Перник получиха по-висок вот на доверие

Младата двойка Кристина и Емилиян от Добрич са първите елиминирани участници в сезон 5 на “Един за друг”. За тях гласуваха най-близките им хора във Вилата на любовта, но Венци и Михаела от Перник получиха по-висок вот на доверие и шансът да продължат своето любовно приключение, пише dariknews.bg.

В тандемната игра ключов беше стратегическият подход на двойките. Те трябваше да си прехвърлят топката след правилно отговорен въпрос, а под прицела им най-често бяха позитивните Кики и Емо и темпераментите Ивана и Ивайло. Двойката с най-голяма възрастова разлика в “Един за друг” обаче се справи изненадващо добре и успя да се спаси. Липсата на спокойствие и концентрация изневери на Кики и Емо, които останаха последни и попаднаха на елиминация заедно с Венци и Михаела.

Младата двойка от Добрич гостува в официалния подкаст на “Един за друг”. Там водещата Денислава Велкова провери дали младите влюбени могат “Един без Друг”. Те разказват за най-хубавите си моменти във формата и за живота си извън риалитито.

Приключението “Един за друг” продължава и следващата седмица - в петък, събота и неделя от 20:00 ч. по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сексуален Козирог

    3 0 Отговор
    Селтик...
  • 2 Шок

    5 0 Отговор
    Последната игра беше потресаваща. Да твърдиш, че първият български космонавт е Юри гагарин и да не можеш да кажеш първите думи от химна...
  • 3 Бегай !

    4 1 Отговор
    Предаване за турбо-селяци.
  • 4 Гост

    3 0 Отговор
    Някъде прочетох ,че са се изложили на тест за обща интелегентност , участниците в това шоу.