Last news in Fakti

8 Март, 2024 14:15 1 259 2

Мощен талисман за зодия Риби

  • зодия риби-
  • скъпоценен камък-
  • аметист-
  • талисман

Ето кой е скъпоценният камък на Рибите

Мощен талисман за зодия Риби - 1
Снимка: Shutterstock

Вие сте мартенско бебе и сте любопитни за скъпоценния камък, който съответства на месеца на вашето раждане? Ако сте зодия Риби вашият талисман е аметист, скъпоценен камък с виолетов оттенък, който е очаровал хората от векове.

Аметист

Смята се, че аметистът, със своите хипнотизиращи лилави тонове, носи яснота, баланс и спокойствие на тези, които го носят. Не е чудно, че се е превърнал в рожденен камък на март, месец, който символизира прехода от зимата към пролетта. Астролозите често се задълбочават в значението на рождените камъни, като свързват всеки с уникални качества и енергии, които потенциално могат да повлияят на хората, родени през този месец.

Аметистът и зодия

Рибите Рибите са известни със своята интуитивна и състрадателна природа, черти, които са в съответствие със силата на аметиста. Смята се, че камъкът повишава духовното съзнание и осигурява усещане за вътрешен мир – качества, които могат да допълнят чувствителната и съпричастна природа на Рибите.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 На кукуво лято

    2 0 Отговор
    Обаче, така ми се чине
  • 2 Риби обаче от

    1 0 Отговор
    Канадски произход