Last news in Fakti

16 Март, 2024 13:16 2 630 7

Веселин Плачков призна: Много пъти съм си тръгвал от Мариана

  • веселин плачков-
  • мариана попова-
  • връзка

Актьор за първи път разкрива подробности от връзката си с певицата

„Много е плашещо да обичаш. Много пъти в началото съм бягал от Мариана“, признава Веселин Плачков. Популярният актьор за първи път осветява подробности от връзката си с поп звездата Мариана Попова, която прерасна в съжителство на семейни начала, скрепено с общи сценични изяви, две прекрасни деца и няколко домашни любимци.

Четири или пет пъти си тръгвах от Марианка в началото“, издаде екранният Левски. „Стоя един месец при нея и си тръгвам“, обяснява той.

Ставаш слаб, ставаш зависим от човека, в когото си влюбен, и в един момент какво става? Ами ако този човек си тръгне? Как ще стане?“, връща лентата назад към някогашните си терзания актьорът.

Звездата от лентата на Максим Генчев за Апостола доверява още, че не е скривал страховете си от своята избраница. Но с времето към тях се прибавят и други, вече да не загуби партньорката си, превърнала се в неговото второ „аз“, пише Хотарена.

Аз съм ѝ казвал, като остареем някой ден, да не е посмяла да си тръгне преди мен. Това ще ме съсипе“, опасява се Плачков.

Докато са още млади обаче, двамата се възползват от привилегията на възрастта си - да проявяват инат, да се посдърпват, да спорят. „Спорим за различни неща. Най-вече за децата и животните. Мариана много ги обича, докато аз не искам Толкова животни у дома“, казва Плачков.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 смок

    29 1 Отговор
    Публикувайте снимката,дето й крие голите гърди с ръце,де!
  • 2 Оффф,

    55 2 Отговор
    тоя човек направо не е добре, да откачи до такава степен по това грозилище ... луд за връзване!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Ха-ха

    45 0 Отговор
    Първанката оправя работата.
  • 5 Гръч

    5 3 Отговор
    Всички обичаме животните,но само самотните хора се отрупват с котки и кучета.Повечето от тях дори не са самотни,но не забелязват своите близки,това е психично отклонение
  • 6 Орел

    41 1 Отговор
    Стига плака, бе!
  • 7 Баба

    42 0 Отговор
    Момче бягай далеч от нея както го направиха много други които бяха с нея