Last news in Fakti

23 Май, 2024 17:58 1 517 25

Премахнете тези 2 неща от ежедневието си, ако искате по-бързо да срещнете мечтания мъж

  • проблеми-
  • ежедневие-
  • мечтан мъж

Вижте кои може да са не-психологическите проблеми, които бавят срещата със сродната ви душа

Премахнете тези 2 неща от ежедневието си, ако искате по-бързо да срещнете мечтания мъж - 1
Снимкa: Shutterstock

Дамите, които нямат късмет в любовта, понякога дори не подозират, че причината за това могат да са някои обикновени неща, които са се задържали в дома им дълго време, казват психолозите. Най-вероятно дори не ги забелязвате, но те ви вредят. И така, кои две основни неща могат да ви попречат да срещнете мечтания мъж?

Разбира се, причините за самотата могат да се коренят и в друго – например, неспособността да се грижите за външния си вид, страх от общуване с противоположния пол, ниско самочувствие. Но сега ще обърнем внимание на не-психологическите проблеми, които бавят срещата със сродната ви душа.

Грешни представи, формирани от комерсиални списания и интернет

Много дами смятат всички видове "женски" публикации за набор от правила, които трябва да се спазват, за да постигнат успех с противоположния пол. Може да се забавлявате с подобни публикации от време на време, но определено не трябва да приемате всичко, което е написано там, за чиста монета: стриктното спазване на съветите от подобни списания е не само безсмислено и безполезно, но дори може да ви отдалечи от срещата с правилния мъж. По правило такива списания са пълни със съвети, базирани на общи стереотипи, които не винаги работят и следователно е нежелателно да се прилагат на практика. Така че, спрете да го правите.

Нездравословна храна

Днес здравословният начин на живот (и по-специално здравословното хранене) е много популярно: хората, които преди това са били на хамбургери в продължение на години, постепенно научават основите на правилното хранене и как да се грижат за здравето си.

Но дори тези, които осъзнават ползите от здравословно хранене и правилна диета, понякога не могат да се справят със старите си навици, защото нездравословните храни са винаги около нас. Дори и да се придържате към стриктна диета, такива храни могат много бързо да развалят фигурата ви и дори няма да го забележите. А най-лошото е, че могат да повлияят не само на фигурата ви: излишната сол или захар съсипват външния вид като цяло. И не става въпрос, че мъжете предимно предпочитат дами, които са слаби и стройни. В крайна сметка всеки има различен вкус и така или иначе ще намерите „своя“ човек.

Друго е важното, а именно, че всичко, изброено по-горе, може да повлияе негативно на женското самочувствие. Например, да спрем да се харесвате, а това вече си е сериозна пречка за намиране на мечтания мъж.

Връзката между тези неща и отношенията с противоположния пол на пръв поглед не е толкова очевидна, затова и незабелязано съсипва щастливото ни бъдеще. Имайте го предвид, ако все още не сте срещнали половинката си.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лепа Брена,приятелка на Лена

    8 5 Отговор
    Кирчо ме кара да умиргам
  • 2 Цъцъ

    14 3 Отговор
    Замислете се "принцеси" вие, какво предлагате насреща на принца на белия кон, пардон мерцедес😉

    Коментиран от #17

  • 3 Ако искате да срещнете истинския мъж

    16 4 Отговор
    Бъдете ЖЕНА. Не изфабрикувана кукла, ръководена от списания, телевизия и интернет. Мъж си търсете на спортните площадки, не в дискотеката, бара или кръчмата.

    Коментиран от #5, #24

  • 4 Град Козлодуй

    3 3 Отговор
    Благодаря госпожо Костова
  • 5 Град Козлодуй

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "Ако искате да срещнете истинския мъж":

    Логично

    Коментиран от #21

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 А какво да кажат тези

    3 3 Отговор
    които се опитват да се спасят.
  • 9 Констатираща

    11 2 Отговор
    За дамите, а защо не и за господата, за да срещнат своята сродна душа или изобщо, половинка, първо не трябва да я търсят старателно, защото който търси, не намира. Всичко се случва случайно и тогава е най-добре. Второ, никога не си изграждайте въображаем образ за този, когото трябва да срещнете, защото очакванията Ви, никога или много рядко могат да се оправдаят. Когато го срещнете, ще разберете, че е Той. Трето, никога не очаквайте да го срещнете в заведения и барове. Там рядко се срещат състоятелни личности, а и случайно да го срещнете, опитайте се да го видите в реалния живот и най-вече, на работното му място. Там всичко проличава и не на последно място, не спазвайте правилата препоръчани в литературата за запознанства, не се чувствайте като определени герои от филми и книги, а бъдете това, което сте. Не търсете помощ и съвети от близки и приятели, а действайте по лично усмотрение. Нещата сами ще се наредят.

    Коментиран от #11

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Подкрепям

    7 3 Отговор

    До коментар #9 от "Констатираща":

    Само първа и последна точка , защото аз наистина срещнах съвсем случайно жената , с която най много се обичахме! А след такава среща , щастието трябва да се крие от приятели и приятелки. Останалото което пишете , не е вярно !

    Коментиран от #20

  • 12 пич от класа

    6 2 Отговор
    Не може вечно да живеете в измислен свят трябва да има някаква трибуна и тези които сме номер едно да ви кажем някой неща , не става да сте на по 30 40 50 години и да витаете в облаците

    Коментиран от #18, #22, #23, #25

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 АКО ТЪРСИТЕ

    3 6 Отговор
    Веднага премахнете следните 2 неща
    1. Премахнете задръжките си
    2. Премахнете дрехите си
  • 15 Роза

    5 3 Отговор
    Сложен е този въпрос!Има и едно друго нещо,за което често забравяме-ако живееш в малък град или село,шансовете ти да намериш подходящ партньор са никакви!Затова младите се стремят към големите градове,защото там има все пак някакъв избор!Но и това не е гаранция!
  • 16 Пешо от панелката

    2 5 Отговор
    Инвестирайте в себе си, сложете си силикон, но не прекалявайте с джуките
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Тц-тц...

    3 1 Отговор

    До коментар #13 от "Николин":

    И твойта не е лесна...
  • 20 Идън

    5 2 Отговор

    До коментар #11 от "Подкрепям":

    Няма нищо случайно. Всичко се дължи на причинно- следствена връзка.Тази връзка може и да не я усещате, но е съдба.Съдбата е като пъзела- дадени са картите за общата картинка- а от нас зависи как ще ги подредим.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Айде няма нужда!

    3 1 Отговор

    До коментар #12 от "пич от класа":

    60-годишните сте по зле от 50-годишните и в пъти по-зле от 30-годишните.
  • 24 Ироничен

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Ако искате да срещнете истинския мъж":

    Или в библиотеката?
  • 25 продължавайте да триете

    3 1 Отговор

    До коментар #12 от "пич от класа":

    Коипате дъното ден след ден.