Last news in Fakti

9 Юни, 2024 12:38 905 7

Поли Генова посвети новата си песен на УНИЦЕФ

  • поли генова-
  • нова песен-
  • уницеф-
  • деца-
  • родители

С новата си песен We Only Have Today, Поли Генова се обръща към всички родители с призив да прекарват повече време с децата си

Бихме искали да изкажем искрените си благодарности на Поли Генова за това, че написа и посвети новата си песен на УНИЦЕФ за най-важната връзка – тази между децата и родителите. Думите са на Кристина де Бройн, представител на УНИЦЕФ в България, цитирани от „Орфей мюзик“.

„Имаме само днес“ – това е и нашето послание. Днес, тук и сега, както и всеки ден, всяко дете се нуждае от подкрепа, внимание, закрила и любов. Ние в УНИЦЕФ знаем, че първите 1000 дни от живота на детето са определящи за бъдещото му развитие. Ако децата получават любов, отзивчивост и подкрепа, те могат да разгърнат пълния си потенциал“, казва още Кристина де Бройн.

С новата си песен We Only Have Today, Поли Генова се обръща към всички родители с призив да прекарват повече време с децата си, да общуват помежду си и да ги насърчават да опознават света, да вярват в себе си и да преследват мечтите си.

Като национален посланик на УНИЦЕФ, Поли Генова призовава родителите да потърсят безплатното приложение на УНИЦЕФ – Bebbo, подкрепено от Министерството на здравеопазването. То цели да им подпомогне в отглеждането и грижите за децата им от бременността и раждането до първия учебен ден, пише БТА. Приложението е разработено от световни експерти в областта на ранното детско развитие и педиатри и съдържа ценни съвети, насоки и информация за здравето и развитието на децата.

Синът на Поли Генова – 5-годишният Даниел, играе главна роля във видеоклипа към песента, разкривайки вълнуващия свят на детските фантазии. Режисьорът е Вито Бонев. Снимките са направени в националната астрономическа обсерватория „Рожен“ и планетариума в Смолян.

 

Като майка на две прекрасни деца, които са източник на безкрайна радост и вдъхновение за мен, мога да кажа, че те са моите най-добри учители. Те ме научиха да вярвам и мечтая по-силно от всякога. Децата са нашето бъдеще, затова трябва да направим всичко възможно, за да им дадем най-добрия старт в живота и да ги насърчим да мечтаят и вярват в своите възможности. Това е и посланието на новата ми песен, която се надявам да вдъхнови всички, които я чуят“, казва Поли Генова.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 познавач

    12 2 Отговор
    Поли Генова става за трака-лака в гъсталака.

    Коментиран от #6

  • 2 Дрън дрън та пляс

    10 0 Отговор
    За чаветата
  • 3 Гост

    12 1 Отговор
    Тая още ли се мъчи да пее по радиото въртят някава нейна песничка на английски която е доста елементарна и блуткава .
  • 4 Уницеф

    8 1 Отговор
    А аз на нея , в горната цеФ
  • 5 😈😈😈😈

    10 0 Отговор
    Това създание защо блее само на енглиш .
  • 6 Турбо-урво

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "познавач":

    Бон-бон,шоколад до моя ми креват!
  • 7 Бегай

    5 0 Отговор
    Излъгал я някой, че е певица. Много е зле горката, като другото комунистическо отроче-"Графа".