Last news in Fakti

13 Юни, 2024 11:31 1 958 4

Диетолог препоръча напитка от само 2 съставки за скоростно отслабване

  • диетолог-
  • диетоложка-
  • диета-
  • напитка-
  • отслабване-
  • съставки

Тези природни съставки забързват метаболизма и енергизират тялото

Диетолог препоръча напитка от само 2 съставки за скоростно отслабване - 1
Снимка: Shutterstock

За да се сдобиете с повече енергия и да свалите излишните килограми, трябва да се занимавате с физическа дейност и да коригирате диетата си. Диетологът Татяна Василенко подкрепя това, но и посочва напитка с естествени съставки, която ще ви помогне да отслабнете по-бързо.

Напитка от канела и мед е ефективна при отслабване, твърди диетологът, цитиран от Дарик. Тя препоръчва да смесите една чаена лъжичка от ароматната подправка с натурален печелен мед и да я залеете с две чаши гореща вода. След това трябва да я оставите да се охлади.

Диетологът обясни, че част от напитката може да се консумира преди лягане, а втората да се остави за сутринта и да се изпие преди закуска.

Освен че стимулира метаболизма, тя може да обогати организма с витамини.

Канелата е изключително ефективна в борбата с наднорменото тегло. Тя изгаря мастната тъкан и стимулира метаболизма. Консумирането на черен кимион, джинджифил, канела и някои други хранителни добавки на празен стомах може да помогне за понижаване на нивата на кръвната захар при хора, страдащи от диабет. Това се доказва от изследване на учени от университета в Сарагоса в Испания.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пчелар

    10 0 Отговор
    Когато залееш мед с гореща вода убиваш всички ензими,които го правят полезен,жив продукт.Получаваш шербет-захарен сироп.Мисля,че преди лягане да пиеш захарен сироп не е много ок.
  • 2 Дуньо простия

    7 0 Отговор
    Карайте си на вода. Гола вода.
  • 3 Аз да ви кажа как се отслабва

    5 0 Отговор
    Трябва да спазвате трите С-та. Сън, салата, секс. След 14 дни сте с 10 кила по-малко.
  • 4 Реално

    2 0 Отговор
    Аман от диетолози, умни като еднорози.