Last news in Fakti

13 Юни, 2024 16:42 4 572 10

Баскетболна треньорка изнасилила няколко пъти своя 15-годишна състезателка СНИМКА

  • треньор-
  • изнасилване-
  • съд

39-годишната австралийка Джесамин Алис Уилър ще бъде съдена

Известна баскетболистка и треньорка беше арестувана в Австралия, защото съблазнила и изнасилила няколко пъти своя 15-годишна подопечна, пише Canberra Times.

39-годишната Джесамин Алис Уилър беше задържана в четвъртък, 6 юни, обвинена в поредица от изнасилвания, извършени през 2009 г. По това време жената, която е известна като един от основателите на клуб Gungahlin Flames, работи като треньор в училище в Канбера и се смятала за „надежден ментор на младите баскетболисти, на когото те могат да се доверят“.

Разследването обаче установява, че Уилър е започнал да преследва 15-годишната ученичка и е имала сексуален контакт с нея четири пъти, като един от случаите е бил в стаята, където спят други баскетболисти. Преди това майката на жертвата забелязала нездравословното внимание на треньора към нея. Тя поискала да „стои настрана“, но това нямало ефект.

 

При друг случай тя завела ученичката в къщата на родителите си и правила секс с нея там. В същото време треньорката споделила, че може да отиде в затвора и помолила момичето да пази „връзката“ им в тайна. През 2013-2014 г., когато жертвата вече била на 20 години, Уилър я нападнала два пъти. В първия случай тя се опитала да удуши момичето, а във втория опряла нож в гърлото му.

През 2020 г. жертвата за първи път подава сигнал в полицията срещу треньора, но по някаква причина случаят е приключен след няколко месеца. През 2023 г. тя подава жалба срещу Уилър в Баскетболната асоциация на Канбера и делото беше възобновено през декември. Делото срещу жената трябва да се състои през юли. Защитата на Уилър каза, че тя е извършила престъпленията поради психични проблеми.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истината съм аз

    20 1 Отговор
    И сега ще скочат ли НПО или тя понеже е различна и минимална присъда .
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Въпрос

    22 3 Отговор
    Не мога да разбера с какво я е изнасилила?

    Коментиран от #6, #10

  • 4 Не разбрах

    14 2 Отговор
    Треньор,изнасилил,опрял нож и т.п.Забравихте ли как е в ж.р.или нарочно пишете тук в м.р.,ту в женски.Ясно е ,че треньорКАТА(така е според новите моралисти) ще я изкарат небинарна,ще платят някой лев ( цент,копейка) на жертвата и тя отново ще си оттегли жалбата.Новите реалности да ФАКТ
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 123456

    6 1 Отговор
    Абе що си теглиш козовете сега! След 20 години ще ѝ съдереш луди пари! При това няколко пъти те е съблазнила - тъпа ли си , кво си !
  • 9 Гризел

    3 0 Отговор
    Жените насилници следва да бъдат съдени така,както съдят мъжете.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.