Last news in Fakti

17 Юни, 2024 21:30 1 540 5

Петък вечер и събота сутрин - най-доброто време за секс

  • секс-
  • време-
  • дни

Може и веднъж в седмицата, но да е качествен

Петък вечер и събота сутрин - най-доброто време за секс - 1
Снимка: Shutterstock

Най-доброто време за секс е петък вечер и събота сутрин, заяви секс терапевтът Шарлийн Дъглас. Тя описа идеалните условия за интимна близост пред The ​​Sun.

Според Дъглас краят на работната седмица и сутринта на уикенда са отлично време за интимност, тъй като по това време хората са особено спокойни. Освен това някои хора предпочитат секс сутрин, други - вечер. Тя обаче увери, че сутрешната интимност е неприемлива за мнозина поради хигиенни съображения.

Сексуалният терапевт отбеляза, че всяка двойка поотделно обсъжда такива моменти и обсъжда интимните си предпочитания. „Общуването е ключът към здравословния сексуален живот и по-силната връзка“, каза Дъглас.

Специалистът посочи и оптималната честота на секса. Според нея веднъж седмично е достатъчно, основното е сексът да е качествен. „Важно е да намерите идеалните критерии за себе си, а не да следвате стереотипи“, заключи тя.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да,бе

    3 2 Отговор
    Едно време нямаше почивка между петък вече и събота сутрин,но и материалът беше друг.
  • 2 Име

    2 0 Отговор
    Всеки с проблемите си!
  • 3 Българка

    0 3 Отговор
    По това време съм в Одрин и си мислех, че е от хубавата храна, а то какво било
  • 4 Радио Козяк

    1 2 Отговор
    Маймунките 🐒от прайда🏳️‍🌈 нямат спирка в опитите си да се размножават, но много да внимават шарка дебне да ги е...
  • 5 ганю

    1 0 Отговор
    по 2 пъти на ден
    а за дъртите е така