19 Юни, 2024 14:45 3 238 3

Модел и баскетболист: Това ли ще е новият Ерген (СНИМКИ)

  • ергенът 4-
  • ерген-
  • спекулации

Въпреки вероятността снимките на "Ергенът" 4 да бъдат прекъснати, постоянно се обсъжда кое ще бъде новото главно лице в романтичното шоу.

Въпреки вероятността тази година снимките на "Ергенът" 4 да бъдат прекъснати, постоянно се обсъжда кое ще бъде новото главно лице в романтичното шоу. Преди дни видео в TikTok стана повод да се говори, че новият ерген ще бъде известен психолог. Сред различни източници се появи и информация, че е много вероятно ерген номер четири да бъде Стилиян Сариев.

Според онлайн информация Стилиян е от Пловдив. В профила си в Instagram, който е поверителен, той се определя като модел, треньор и баскетболист, пише actualno.com.

Той има изяви и в шоубизнеса, като стана ясно, че е участвал във видеоклип към песен на попфолк певицата Яница.

В публичното пространство се носят слухове, че Сариев е получил предложение от продукцията. Споделя се информация, че Стилиян е бил поканен на интервю и той ще бъде потенциалният нов ерген. Остава само да следим информацията и да разберем наистина ли това е така.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кастроли

    9 1 Отговор
    Не ме интересува,кой,какъв и защо ще е новият ерген. От мъже не се интересувам. А и след този брадатия ерген,дето не можеше да се справи с избора си на момиче,няма да гледам такива предавания,няма смисъл. Да изгониш по-хубавите моми и да оставиш грозните,разни цър-пър,това не е предаване,а нагласена простотия!
  • 2 БеГемот

    1 0 Отговор
    А приятеля му какво мисли?!

    Коментиран от #3

  • 3 Сексуален козирог

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "БеГемот":

    Че след предаването ще вземат парите и ще отидат на гай-круиз...